Homepage

A preferred place For productivity and innovation

Of het nu onder de microscoop is of in programmeertaal, in de hightech industrie gaan de ontwikkelingen snel.

In Eindhoven en de hele Brainport-regio werken startups, scale-ups en multinationals succesvol met en naast elkaar. Sterker nog, zij versterken elkaar door te werken in een passend ecosysteem, om vervolgens zelfstandig of samen te versnellen. Die ontwikkeling ondersteunen en voortstuwen, dát is waar Twice voor staat.

 

Beschikbare hubs

Met de hubs βèta en Mµ op de High Tech Campus en Catalyst, Twinning en Alpha op de TU/e Campus bieden we een stimulerende omgeving voor groeiende hightechbedrijven. De basis? Een levendige high tech community, hoogwaardige kantoren en verschillende laboratoria in een modulair concept met groeimogelijkheden van 25m² tot 500m². Ons netwerk met daarin aandacht voor advisering, financiering en samenwerking helpt je verder!

Huurmogelijkheden

Twice heeft een breed scala aan mogelijkheden om jouw business te laten groeien.

NIEUW
Ben je een startend (student)ondernemer of (technologie)bedrijf en op zoek naar geschikte huisvesting met groeifaciliteiten? Dan ben je welkom bij Alpha, de nieuwe startup hub op de TU/e Campus! Verder kun je bij Twice ook terecht voor een eigen vaste en maandelijks opzegbare werkplek, voorzien van een eigen bureau, stoel, locker en kast. En wil je af en toe vergaderen op de High Tech Campus of TU/e Campus en heb je voldoende aan een postadres? Ook dat is mogelijk met een virtual office.

Het laatste nieuws
Events & meetups
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!