Gaston Medical

Omdat geen enkele patiënt hetzelfde is, combineert Gaston altijd de laatste medische en farmaceutische richtlijnen met alle beschikbare patiëntinformatie.

Gaston Pharma is medicatiebewakingssoftware die als een alerte apotheker non-stop waakt over het welzijn van de individuele patiënt. Het biedt u en uw medewerkers houvast bij de ontwikkeling en implementatie van (lokale) clinical rules voor medicatiebewaking. Gaston leert van eerdere beslissingen, past uw eigen clinical rules moeiteloos toe en deelt alleen relevante informatie en adviezen aan de betrokken zorgprofessionals.

Gaston Lab is medicatiebewakingssoftware voor het klinisch chemisch laboratorium. Het houdt rekening met het medische verleden van een patiënt en koppelt deze kennis automatisch aan een reeks van protocollen en factoren. Het maakt direct melding bij potentieel gevaarlijke situaties. Zo helpt Gaston labprofessionals snel te adviseren over de zorg voor individuele patiënten.

Gaston Hospital is beslissingsondersteunende software die als een spin in het web moeiteloos met elk ziekenhuisinformatiesysteem overweg kan. Het biedt ziekenhuisorganisaties een systeem dat alle data logisch met elkaar combineert, filtert en deelt. Zo krijgt elke zorgprofessional voortaan zijn eigen, relevante medische informatie. Van arts tot manager.

Op zoek naar kantoormeubilair? Klik hier