Hezelburcht B.V.

Subsidie is voor Hezelburcht al ruim twintig jaar het middel om de strategische en financiële doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren.

Al ruim twintig jaar biedt Hezelburcht optimale subsidieondersteuning om strategische, financiële en innovatieve ambities te realiseren. Hun kennis van subsidies, van regionaal tot Europees niveau, en ervaring in zowel de publieke als private sector stellen hen in staat om in de volle breedte diensten aan te bieden.

Ambities waarmaken: dat is wat hen drijft. Daarom verbinden zij ambitieuze en ondernemende adviseurs met hoogwaardige expertise aan hun. De adviseurs van Hezelburcht spreken de taal van hun opdrachtgevers, doordat zij afkomstig zijn uit de sectoren waar u actief in bent. Hierdoor hebben zij niet alleen een solide wetenschappelijke basis, maar ook ruime praktijkervaring in specifieke sectoren. Inmiddels zijn er ruim 90 professionals werkzaam bij Hezelburcht, die onder andere gespecialiseerd zijn binnen de sectoren energie & milieu, high tech systems & materials, ICT, life sciences, logistiek, overheden en de zorg. Door intensief overleg met subsidieverstrekkers en door bruggen te bouwen tussen verstrekker en ontvanger, vergroot Hezelburcht de slagingskans van projecten en verkleinen zij de risico’s.

Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!