Law & More

Law & More is een dynamisch multidisciplinair Nederlands advocatenkantoor en fiscaal adviesbureau. Het is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, contractenrecht en fiscaal recht.

Recht en technologie
Technologie en recht hebben veel met elkaar te maken. Geen enkel bedrijf dat bezig is met technologie kan zonder juridische expertise. Door de jarenlange ervaring op het gebied van technologie, is Law & More bij uitstek de partij om mee samen te werken. Niet alleen technologie is constant in beweging, hun kantoor is dat ook. Zij houden de ontwikkelingen op het gebied van recht en technologie nauwkeurig bij en zijn daarom up-to-date.

De advocaten van Law & More spelen in op de technologische ontwikkelingen in de markt en belichten de juridische dimensie van deze ontwikkelingen. Zij hebben naast een juridische, ook een technische achtergrond. De combinatie van het exacte van technologie en het out of the box juridisch denken gaat perfect samen. De passie voor beide disciplines stelt hen in staat uw belangen optimaal te kunnen behartigen.

 

Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!