MyTalentsLab

MyTalentsLab biedt het online platform dat talenten, ambitie en potentieel van alle medewerkers doorlopend en op een objectieve manier binnen één omgeving zichtbaar maakt. Één oplossing voor beoordelen & functioneren, potentieel analyse, ontwikkeling van medewerkers door coachen, trainen & opleiden, meten van organisatiecultuur en HR-analytics. Hierdoor creëren zij een blijvend lerende organisatie die aansluit bij de dynamiek en snel veranderende markt van morgen. Gebruiksvriendelijker, efficiënter en goedkoper doordat er gewerkt wordt vanuit één systeem in plaats van met losse formats.

Doel van MyTalentsLab
Ervoor zorgen dat werknemers hun talenten optimaal benutten op basis van ambitie en aanwezig potentieel, afgestemd op de behoefte van uw organisatie.

Visie
Werknemers stimuleren zich continu te blijven ontwikkelen waardoor een blijvend lerende organisatie ontstaat die aansluit bij de dynamiek en snel veranderende markt en (nieuwe) beroepen.

Oplossing
Een online platform dat ervoor zorgt dat werknemers en werkgevers zich continu en blijvend ontwikkelen. Door deze continue ontwikkeling worden werkgevers en werknemers klaargestoomd voor de arbeidsmarkt van morgen en blijft aanwezig talent zoveel mogelijk behouden.

Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!