Zipp Labs/ParkAlert B.V.

ParkAlert is een aanvulling op parkeerapps en herinnert je met app-notificaties en geluidssignalen via een button in je auto om op tijd je parkeerapp in of uit te schakelen.

ParkAlert voorkomt vergeten te betalen
Tussen de ParkAlert button en de smartphone bestaat een vooraf ingestelde range qua bereik. Zodra de smartphone uit deze range is, wordt de verbinding met ParkAlert verbroken en ontvangt de automobilist een ‘alert’ dat aangeeft dat de auto zich binnen een betaald parkeerzone bevindt.

ParkAlert stopt parkeerkosten bij wegrijden
Wanneer de automobilist terugkeert binnen de range van ParkAlert en smartphone, ontvangt hij wederom een ‘alert’. Echter, nu met het verzoek zijn Parkeer App uit te zetten. Als hij in de auto stapt geeft de Sensor zelf een geluidssignaal af binnen het voertuig.

ParkAlert vindt de auto terug
Bij het verlaten van het voertuig wordt de locatie van de auto in de ParkAlert App opgeslagen. Hierdoor heeft de automobilist de beschikking over een ‘Find my car’ functie. Handig in onder meer grote steden en op vliegvelden.

Ontwikkelingen
ParkAlert is beschermd door Intellectueel Eigendomsrechten, waaronder meerdere octrooi-applicaties. Daarnaast zijn er ontwikkelingen gaande die van ParkAlert een complete mobiliteitsoplossing maken in het kader van kostenbesparing en veiligheid in het verkeer.

Op zoek naar kantoormeubilair? Klik hier