PNA Publishing B.V.

PNA spant zich al meer dan 45 jaar in om mensen efficiënter om te leren gaan met kennis.

Professor Sjir Nijssen, oprichter PNA, spant zich al meer dan 45 jaar in om mensen efficiënter om te leren gaan met kennis. In de jaren ’70 ontdekte hij hoe je kennis zodanig kunt identificeren, analyseren en structureren dat je ermee kunt rekenen. Daardoor kan specifieke kennis in begrijpelijke taal voor een grotere groep mensen toegankelijk worden gemaakt. Hierdoor kan verspilling worden tegen gegaan en kunnen bedrijven floreren in hun ondernemerschap.

Zijn inzicht vormde de voornaamste drijfveer voor het ontwikkelen van de huidige cogNIAM® methode. Een wetenschappelijke methode die centraal staat in de aanpak van PNA. Een methode die organisaties in staat stelt om – vanuit de huidige wereldstandaarden op het gebied van kennismanagement – in de praktijk duurzaam om te gaan met kennis.

Met de toetreding van Maurice Nijssen – zoon van – als algemeen directeur heeft PNA een nieuwe wezenlijke ontwikkeling doorgemaakt. Dit strekt zich uit van de bedrijfsvoering van organisaties tot aan samenwerking in de keten. Niet alleen voor commerciële partijen, maar juist ook – vanuit samenwerkingsverbanden – om innovatieve oplossingen voor maatschappelijke thema’s te ontwikkelen. 

Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!