ScaleUp Heroes

Samen met de TU/e eindhoven heeft Scaleup Heroes een methodiek ontwikkeld die ondernemers door whitewater heen kan loodsen.

Wanneer je als ondernemer start, doorloop je een voorspelbare groeicurve. Met het groeien van het aantal medewerkers ga je door de verschillende groeifases heen, van startup naar scaleup.

Met opschalen kom je als ondernemer in een lastige fase. We noemen dat ‘whitewater’, oftewel de turbulente stroomversnelling die je plannen omvergooit. De groei slurpt cash en door nieuwe medewerkers verlies je marge en creëer je complexiteit. Wat ‘vroeger’ snel en automatisch ging, gaat opeens langzaam en besluiten nemen wordt lastig. Het vraagt de inzichten en krachten van helden om deze stroperigheid achter je te laten.

Samen met de TU/e eindhoven heeft Scaleup Heroes een methodiek ontwikkeld die ondernemers door whitewater heen kan loodsen. Deze leidraad is nodig omdat slechts één op de tien ondernemers deze woelige fase succesvol weet te overbruggen. De ScaleUp Execution Heroes-aanpak - zoals de methodiek is gedoopt – brengt daarin verandering: ‘Achieving sustained growth’.

Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!