SeedTech

SeedTech B.V. is een startend biotechnologisch onderzoeksbedrijf op het gebied van Agricultuur, Agrifood en Lifescience. 

SeedTech B.V. is een startend biotechnologisch onderzoeksbedrijf op het gebied van Agricultuur, Agrifood en Lifescience. Doelstelling is het ontwikkelen van nieuwe henneprassen (hoog CBD/CBG, laag THC). Door High Tech breeding toepassingen wil SeedTech nieuwe stabiele rassen ontwikkelen die geschikt zijn om olie uit te extraheren. 
CBD-olie is nog niet erkend als officieel geneesmiddel, maar wordt inmiddels op grote schaal toegepast als pijnstillend, rustgevend middel. Sommige wetenschappelijke onderzoeken laten zelfs een remmende celdeling zien van bepaalde kankercellen. 
Door de groeiende legalisaties wereldwijd ontstaat er een sterkgroeiende vraag naar uniforme hybride rassen met specifieke eigenschappen. 

In deze sector zijn op dit moment grote stappen te maken op het gebied van veredeling en het toepassen van biotechnologische toepassingen. SeedTech doet dit samen met partners gespecialiseerd in veredeling en biotechnologie zowel in binnen- als buitenland.

Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!