Zzapps B.V.

Jan-Koenraad en Riël zijn in 2010 gestart met Zzapps en specialiseren zich in het implementeren van G Suite voor kleine, middelgrote en grotere ondernemingen.

Jan-Koenraad en Riël zijn in 2010 gestart met Zzapps en specialiseren zich in het implementeren van G Suite voor kleine, middelgrote en grotere ondernemingen. Momenteel is hun team gegroeid naar zes mensen sterk, met veel enthousiasme voor en kennis van het platform. Ze helpen jou en jouw medewerkers bij het leren kennen van de applicaties en geven jullie tips en trainingen hoe jullie slim kunnen werken. 

Zzapps heeft grote kennis van het G Suite platform. Het biedt veel nieuwe, innovatieve mogelijkheden en Zzapps is in staat deze maximaal te benutten. Ontwikkeling op het platform van Google is snel en relatief goedkoop. Hierdoor hebben ze reeds oplossingen gemaakt voor klanten als Randstad en Ahold. Maar natuurlijk heeft ook juist het MKB veel voordeel van automatiseringsoplossingen die nu binnen handbereik komen.

Naar aanleiding van vragen van hun klanten zijn ze zich gaan specialiseren in het maken van maatwerk software. Het uitgangspunt hierbij is dat je altijd online werkt en daardoor geen omkijken hebt naar dure en kwetsbare IT apparatuur. Denk hierbij aan intranetsites op basis van Google Sites, document-automatisering of facturatie. Zzapps denkt graag mee en houdt van nieuwe uitdagingen.

Op zoek naar kantoormeubilair? Klik hier