3D Delta Week

3D Delta Week

7 jun. 2021

Een wereldprimeur in de evenementen- en 3D-productiesector: van 7 tot 11 juni 2021 vindt voor het eerst een grensoverschrijdend multi-event plaats in de 3D Manufacturing-wereld, "3D Delta Week". Drie Nederlandse en een Vlaamse organisaties hebben het plan gesmeed om een nieuw ​​concept in de 3D-productie aan de wereld voor te stellen: een week onderdompeling in de wereld van 3D-manufacturing. Het evenement in Eindhoven en Gent zal verschillende belangrijke 3D-activiteiten uit de Benelux verenigen en versterken en zal andere internationale en lokale organisatoren aanbieden om hun evenement, workshop of conferentie in die week te organiseren om zo samen een ​​sprong voorwaarts te maken in kennis, ervaring en netwerk voor alle deelnemers. 

Er zijn activiteiten gericht op specifieke sectoren, op R&D en industrie, op gebruikers en leveranciers. Daarnaast komen alle aspecten van de technologie aan bod.  

De organisatie van het evenement ligt in handen van Brainport Development, Flam3D, Jakajima en Mikrocentrum. Alle informatie over het evenement is te vinden op de 3D Delta Week website 3D Delta Week website

Locatie
Extern
Datum
7 jun. 2021
Tijd
09.00
Entree
Gratis na registratie
Georganiseerd door
Brainport Development
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!