Meld je aan voor BrainBloC kennissessie 7 maart aanstaande!

Meld je aan voor BrainBloC kennissessie 7 maart aanstaande!

7 mrt. 2022

BrainBloC data & experience lab.

In hub Twinning op de TU/e campus Is afgelopen jaar een heel tof BrainBloc data & experience lab opgezet voor datagedreven organiseren. Binnen dit experience lab is er vooral aandacht voor ecosystemen rondom digitalisering, internet of things (sensoring), blockchain, artificial intelligence, de digitale lopende band en nieuwe business- en operating models. Je kunt hier ontdekken, bewust worden, kennis tot je nemen, vaardigheden ontwikkelen en de laatste tools leren kennen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor je transformatie naar een duurzame, digitale en decentrale FutureNext.

In een RTL televisie-uitzending, opgenomen in ons nieuwe lab in hub Twinning krijg je een indruk wat we bijvoorbeeld kunnen betekenen voor samenwerkingspartner Logistics Community Brabant (LCB) en de logistieke sector op het gebied van datagedreven logistiek. Omdat concepten zoals internet of things, smartcontracts, blockchain, artificial intelligence en de digitale lopende band voor de meeste mensen abstract zijn, wordt via bijvoorbeeld simulatie, demonstratie, gaming en lego bouwstenen inzichtelijk gemaakt wat deze concepten inhouden en wat je er als professional en organisatie mee kunt.

In het BrainBloC data & experience lab bieden we ook leerwerkprogramma’s aan om de nieuwe wijze van organiseren te leren en toe te passen. Tenslotte organiseren we webinars, workshops, trainingen en expertmeetings. Hierin speelt datawijsheid en datagedreven organiseren een belangrijke rol met de vraag: wat zijn data en hoe kun je vraag en aanbod van data het beste organiseren.

Hoe kun je deelnemen?
Regelmatig worden gratis en vrijblijvende kennismakings- en verkenningssessies georganiseerd in ons BrainBloC data & experience lab. In slechts een dagdeel ontdek je wat data zijn en hoe je deze het beste kunt organiseren: niet zozeer binnen je organisatie, maar binnen een supply chain of ecosysteem. Daarnaast bieden we arrangementen aan voor organisaties of groepen professionals.

Bezoek het data & experience lab
Bij voldoende deelnemers is het data lab in principe elke eerste maandag van de maand van 13:00-17:00 geopend of in overleg op andere tijden. Je moet je wel aanmelden. Na aanmelding ontvang je nadere informatie. Wil je als groep deelnemen, neem dan contact met ons op. 

We adviseren om voor het bezoek aan ons BrainBloC data & experience lab, het gratis lunchwebinar ‘Datawijsheid‘ te volgen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.  

Locatie
Twinning
Datum
7 mrt. 2022
Tijd
13.00 - 17.00
Entree
-
Georganiseerd door
Weconomics
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!