Brainport meets Brainport

Brainport meets Brainport

10 dec. 2020

Ook tijdens Corona draait de hightech & maakindustrie over het algemeen goed door in Brainport. We kijken daarom met veel vertrouwen naar de toekomst. Om deze toekomst vorm te geven, is het van groot belang dat jonge talenten het ondernemerschap kunnen ontdekken bij zichzelf. Zij zijn immers de Brainportondernemers van morgen en hiermee een belangrijk onderdeel van het toekomstige ecoysteem. 

Tijdens de tweede digitale Brainport meets Brainport gaan we daarom met de jonge talenten in gesprek. Zo maken we onder andere kennis met enkele studententeams en startups. We gaan op zoek naar hun drijfveren en naar wat zij nodig hebben om een succesvol bedrijf te starten in ons ecosysteem.  

Laat je inspireren en meld je aan met onderstaande button voor de Brainport meets Brainport op donderdag 10 december van 16.00 – 17.00 uur.
Een paar dagen voor de bijeenkomst ontvang je een link waarmee je de livestream kunt volgen.

Tijdens deze live-uitzending maak je kennis met een aantal jonge ondernemers uit het ecosysteem. Mark Verhagen van Rift startte zijn eigen startup op vanuit studententeam Team SOLID en Paul Wouters van Tech2B vertelt over zijn drijfveren voor het starten van een startup. Ook geven drie studententeams van de Technische Universiteit Eindhoven en Fontys Hogescholen een pitch over wat zij nodig hebben uit het ecosysteem. 

Naast deze jonge ondernemers blikt John Jorritsma (voorzitter Stichting Brainport) terug op afgelopen jaar, vertelt Piet van der Wielen (Brainport Development) over de valkuilen voor jonge ondernemers en sluit Robert-Jan Smits (voorzitter College van Bestuur TU/e) de bijeenkomst af. 

Mis het niet! En schrijf je nu in via deze link:

Locatie
Extern
Datum
10 dec. 2020
Tijd
16.00
Entree
Gratis deelname
Georganiseerd door
Brainport Development
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!