Live - CEO Meets Startup

Live - CEO Meets Startup

23 sep. 2020

Als innovatieve start-up maak je alles voor het eerst mee: nieuw in de markt, nieuwe klanten aantrekken, eerste medewerkers aannemen, managen van plotseling snelle groei, de eerste stappen over de grens. CEO’s van grote bedrijven hebben deze processen meermaals doorlopen en hebben daarmee een schat aan kennis en ervaring waarvan start-ups kunnen leren.

Als CEO heb je alles al meegemaakt en heb je behoefte aan innovatie, frisse ideeën en een andere kijk op de business. Start-ups brengen dingen mee waar CEO’s van kunnen leren.

Daarom organiseert OndernemersLift+ in samenwerking met Vijfsterrenlogistiek op woensdag 23 september 2020 al weer de zevende editie van ‘CEO meets Start-up’. Een bijeenkomst om van elkaar te leren, te inspireren, te verbinden of misschien nog wel meer.

Maximaal 10 start-ups en 10 CEO’s uit de sectoren food, agri en logistiek nemen deel aan dit besloten evenement. De start-ups krijgen de kans om hun onderneming te presenteren en aan de CEO’s een of twee van hun uitdagingen voor te leggen.

Terugkoppeling uit eerdere edities leert dat de CEO’s inspiratie opdoen door de pitches en de discussies met de start-ups. De start-ups vertrekken met nieuwe inzichten, nieuwe connecties en soms ook met een nieuwe klant, mentor of investeerder.

Datum & locatie

Deelname enkel mogelijk na check-inn, zie aanmeldlink.

Woensdag 23 september 2020, inloop 13.30 uur, programma 14.00 tot 18.00 uur
Logistics House in Dome-X, Kanaalstraat 12b te Oss

 

Locatie
Extern
Datum
23 sep. 2020
Tijd
14.00-18.00 uur
Entree
Geen kosten
Georganiseerd door
Braventure/ OndernemersLift+
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!