Digitale missie Kunstmatige Intelligentie Frankrijk

Digitale missie Kunstmatige Intelligentie Frankrijk

25 jan. 2021

Ben je actief op het gebied van Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence - AI)? En wil je R&D of zakelijke kansen in Frankrijk verkennen? Schrijf je dan in voor deze digitale AI-missie en pitch jouw oplossingen voor potentiële zakenpartners.

Door deel te nemen kun je de mogelijkheden voor samenwerking binnen de EU-programma's onderzoeken. Ook kom je meer te weten over de ambities van het Global Partnership on AI.

AI vormt de kern van de digitale- en energietransitie van de EU. Wat als we zorgen voor een goed ondernemersklimaat voor AI-ondernemers om de COVID-19-crisis te doorstaan? En we ondernemers in staat kunnen stellen hun volledige potentieel te bereiken? Dan kunnen tienduizenden kleinere, innovatieve groeibedrijven in de EU duurzame nieuwe banen creëren. Om te zorgen voor het juiste klimaat voor innovatieve ondernemers is publiek-private samenwerking nodig. Daarom organiseert de Nederlandse AI Coalitie deze missie met Frankrijk en Nederland.

Doel missie

Doel van de missie is om te zorgen voor bewustzijn dat het belangrijk is om een AI-ecosysteem te hebben. Zo'n systeem is nodig om banen te creëren en te behouden. Daarnaast helpt het systeem ook om slimme oplossingen te ontwikkelen voor onze gezondheid, mobiliteit, voeding en natuurlijk voor onze planeet en het klimaat.

Locatie
Extern
Datum
25 jan. 2021
Tijd
09.00
Entree
Gratis na inschrijving
Georganiseerd door
The Netherlands AI Coalition, RAI Automotive Industry NL, Embassy of the Netherlands in France, The Netherlands Enterprise Agency
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!