Draper's Silicon Fall Pitch Prize (ned)

Draper's Silicon Fall Pitch Prize (ned)

5 jul. 2022

Over dit evenement

Deze zomer is er een unieke kans voor software- en smart hardware-startups om een gouden ticket te winnen voor het vijf weken durende Draper University Hero Training-programma in San Mateo. Deze ultieme Silicon Valley-acceleratorervaring is ontworpen om oprichters te voorzien van de vaardigheden, de mentaliteit en het netwerk om hun ventures naar het volgende niveau te tillen met een ongekende snelheid en impact.

Draper's Silicon Fall Pitch Prize-wedstrijd is het resultaat van een samenwerking tussen LUMO Labs, Draper University en LUMO Labs' lokale ecosysteempartners Oost NL, BOM, LRM en High Tech Campus Eindhoven.

Het partnerschap onderstreept de betrokkenheid van Draper University bij het verbinden en ondersteunen van wereldwijde innovatiehubs, evenals hun nadruk op diversiteit en inclusiviteit met betrekking tot de deelnemers van het programma.

Draper University is in 2012 opgericht door de legendarische Silicon Valley venture capitalist Tim Draper met een visie en overtuiging dat om de wereld te veranderen, we het onderwijs moeten veranderen. Door middel van hands-on training, een innovatief curriculum en thought leadership, brengt Tim Draper jonge ondernemers, startup-oprichters, executives en investeerders samen onder één dak.

High Tech Campus Eindhoven, Oost NL, BOM, LRM en LUMO Labs zijn fervente supporters en promotors van het onderscheidende ecosysteem voor software en slimme hardware in de regio Eindhoven en hebben er een gewoonte van gemaakt hun krachten te bundelen om unieke kansen te creëren voor impact-gedreven opkomende tech startups om wereldwijde bekendheid en tractie te krijgen.

Boek vandaag nog je plaats en tot ziens op 5 juli!

Locatie
Extern
Datum
5 jul. 2022
Tijd
16.00 - 20.00
Entree
-
Georganiseerd door
JADS Playground
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!