Drinks, Pitches & Demos

Drinks, Pitches & Demos

7 jul. 2021

LET OP: Dit is ons eerste live evenement! We zijn blij dat we eindelijk een evenement kunnen organiseren waar we fysiek met elkaar in contact kunnen komen. Het evenement zal niet live gestreamd worden.

Drinks, Pitches & Demos is het maandelijkse startup community event dat innovatie expertise, middelen en netwerken verbindt tussen innovatie hotspots in Brainport Eindhoven. Pitch je verhaal en bezet het podium. Join the fun!

Het is het perfecte platform voor het delen van kennis om je nieuwe project onder de aandacht te brengen, op de hoogte te blijven van baanbrekende technologieën, om hulp te vragen als je vastzit met een probleem en om mensen te ontmoeten in ons innovatie ecosysteem! Het is ook een geweldig evenement als je nieuw bent in Eindhoven en graag contacten wilt leggen.

Bedrijven of mensen die werkzaam zijn in de technologiesector krijgen de kans om hun bedrijf of project te pitchen, om hulp te vragen of gewoon hun successen te delen. Het publiek kan vragen stellen aan het eind van de pitch om het nog interactiever te maken! Tegen het einde houden we een "open mic" sessie, zodat iedereen kan inspringen en een snelle boodschap kan delen met het publiek.

Wil je pitchen of meer info krijgen? E-mail ons op info@hightechxl-plaza.com.


 

Locatie
Extern
Datum
7 jul. 2021
Tijd
17.00
Entree
Gratis na registratie
Georganiseerd door
High tech Campus
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!