Dutch Blockchain Days

Dutch Blockchain Days

24 jun. 2021

Schrijf je in voor twee dagen vol blockchain en crypto inspiratie.

Middels keynotes en panels praten we je bij over de nieuwste actie, kennis en samenwerkingen in Nederland.

Zorg ervoor dat je deelneemt aan het gesprek. Wees de eerste die in contact komt met verborgen juweeltjes. Blijf op de hoogte van de huidige stand van zaken in het onderwijs. En zie de toekomst van blockchain door de ogen van experts. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit ecosysteem.

Op de eerste dag belichten we verborgen parels en verkennen we de samenwerking. Tijdens de tweede dag is het tijd voor opleiding en een blik in de toekomst.

Bekijk het volledige programma en alle sprekers hier

Deze editie wordt georganiseerd door een samenwerking van Dutch Blockchain Coalition (DBC), Stichting Blockchain Nederland (BCNL) en eventpartners EY en Techleap. Het evenement richt zich op alle blockchain ontwikkelingen en de huidige stand van het ecosysteem in Nederland. Het wordt gehost vanuit het EY-hoofdkantoor in Amsterdam en kan online worden bijgewoond.

De samenwerking tussen DBC en BCNL verbindt de blockchain community in Nederland. Alle organisaties en partijen die geïnteresseerd zijn in blockchain, of het nu start-ups, scale-ups, kennisinstellingen, bedrijven of de overheid zijn, luisteren, denken mee en praten mee over blockchain ontwikkelingen in Nederland. Nu meer dan ooit. Samen. 

 

 

 

Locatie
Datum
24 jun. 2021
Tijd
09.00
Entree
Gratis na registratie
Georganiseerd door
Dutch Blockchain Coalition (DBC), Blockchain Netherlands Foundation (BCNL)
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!