EAISI Summit 23 november

EAISI Summit 23 november

23 nov. 2020

Wij zijn verheugd de eerste editie van de EAISI Summit aan te kondigen, georganiseerd en gehost door de TU/e Eindhoven AI Systems Institute, in samenwerking met High Tech Systems Center. Dit 2-daagse online evenement met presentaties, korte research pitches en een paneldiscussie zal worden opgenomen op de TU/e en live worden gestreamd voor een groot publiek.

Wat de TU/e onderscheidt in de wereld van robotica en automatisering is een sterke relatie met onderzoek naar mens-machine-interactie. Dit is enigszins een publiek geheim gebleven, maar naarmate AI-applicaties zich ontwikkelen van alleen de cyberwereld (apps, social media en advisering) tot het fysieke domein (robotica, hightech systemen, mobiliteit, realtime systemen) wordt speciale aandacht voor mens-machine-interactie een noodzaak. 

Daarom staat deze EAISI-top in het teken van het thema: Robotica & Interactie met slimme machines. Het geeft je een blik op een toekomst waarin robots en de mensheid in harmonie samenleven en werken. De EAISI Summit bevat keynotes en presentaties van industriële spelers en onderzoekers van de TU/e, met voldoende tijd voor vragen en antwoorden. Het programma is gericht op een breed publiek: van (onderzoeks)specialisten in het veld tot mensen uit de praktijk.

Locatie
Extern
Datum
23 nov. 2020
Tijd
13.00
Entree
Deelname gratis na registratie
Georganiseerd door
TUe Eindhoven AI Systems Institute
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!