FasTrackathon

FasTrackathon

17 mrt. 2021

Doe mee aan deze kenmerkende omgekeerde-hackathon, FasTrackathon, op 17 maart van 9:00-17:00 uur.
Dit is de derde virtuele FasTrackathon, dus je zou kunnen zeggen dat we er een wetenschap van hebben gemaakt (bij wijze van spreken). 

Het afgelopen jaar hebben 15 teams op basis van 12 geavanceerde technologieën meegedaan aan het venture building programma, te beginnen met de FasTrackathon.

Tijdens de FasTrackathon presenteren we geavanceerde technologieën van een aantal van 's werelds beste onderzoeksinstellingen, waaronder de European Space Agency (ESA), CERN, TNO en Philips. 

Dit zijn de zes technologieën die op de FasTrackathon in de prijzen vallen:
CERN: Coaxial Pulse Conditioner 
ESA: Additive Manufacturing Solution 
TNO: Ultra-thin Printed Temperature Sensors 
TNO: Stimulated Depletion Emission Lithography (STED) 
Philips: Fiber Optics Microscope 
Philips: Electro-active Polymers  

Wat gebeurt er tijdens de FasTrackathon?

Mensen schrijven zich in voor het evenement en geven hun tech voorkeuren aan, dan plaatsen we ze in teams op basis van hun voorkeuren.  Op de dag van het evenement genereren ondernemers, ingenieurs, natuurkundigen, technologie-experts en business professionals van over de hele wereld gedurfde, creatieve ideeën. Ze identificeren toepassingsgebieden en business proposities voor de technologieën en pitchen hun ideeën aan het einde van het evenement.

We verzekeren je dat FasTrackathon NIET je gebruikelijke Microsoft Teams vergadering is! Je werkt samen met liefhebbers van deep-tech, net als jijzelf, om te brainstormen over manieren om deze geavanceerde technologieën op de markt te brengen.
Na de FasTrackathon gaan de teams nog twee weken door met het ontwikkelen van hun business cases tijdens onze pre-programmasessies. Als ze besluiten om als team bij elkaar te blijven en mee te doen aan het venture building programma van HighTechXL, pitchen ze hun ideeën op de final selection day. Het voorjaarsprogramma begint in april. 


Word lid van een deep-tech venture team dat de grote maatschappelijke uitdagingen aanpakt waar de wereld vandaag de dag voor staat. Kijk niet alleen hoe de wereld verandert. BÉN de verandering.
Lees meer over de technologieën: https://fastrackathon.webflow.io/

 

Locatie
Datum
17 mrt. 2021
Tijd
09.00
Entree
Gratis na registratie
Georganiseerd door
High Tech XL & Eindhoven Startup Alliance
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!