Fe+male Tech Heroes Conference 2022

Fe+male Tech Heroes Conference 2022

14 jun. 2022

Van fotonica tot de Metaverse: High Tech Campus Eindhoven presenteert line-up voor populaire Fe+male Tech Heroes Conference. Op dinsdag 14 juni staan inspirerende vrouwelijke (en mannelijke) rolmodellen uit de tech-wereld op het podium van de High Tech Campus Eindhoven. Fe+male Tech Heroes, het initiatief van de Campus dat zich inzet voor gendergelijkheid en diversiteit in tech, organiseert de derde editie van een populaire jaarlijkse conferentie.

Dankzij de steun van voormalig EU-commissaris Neelie Kroes en toekomstig astronaut Mindy Howard waren de eerste twee (gratis) edities in een mum van tijd uitverkocht. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden. Sinds Covid kunnen we eindelijk weer meer dan 300 tech-liefhebbers bij elkaar brengen. 

Datum: Dinsdag 14 juni 
Tijd: 09.00 - 18.00
Locatie: Conference Center, High Tech Campus Eindhoven. 
Het evenement wordt niet live gestreamd, maar zal worden opgenomen en gedeeld worden een paar dagen na de conferentie.

Voor wie?
Voor iedereen (vrouw, man, non-binaire) die geïnteresseerd is in technologie, geïnspireerd wil worden in hun carrière, rolmodellen wil ontmoeten, wil netwerken en ons wil steunen in onze missie om meer vrouwen en diversiteit in tech te krijgen.

Schrijf je nu in!

 

Locatie
Extern
Datum
14 jun. 2022
Tijd
09.00 - 18.00
Entree
-
Georganiseerd door
HTCE
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!