High Tech Campus - Wild Break (maart)

High Tech Campus - Wild Break (maart)

15 mrt. 2022

Met een mini-safari rond je kantoor, ga je tijdens je lunchpauze op ontdekkingstocht in de natuur en op zoek naar de wilde dieren.

De High Tech Campus is niet alleen de slimste vierkante kilometer van Europa. De Campus is ook een levend landschap, vol met wilde dieren die in het zicht verborgen zitten.

Nuno Curado, een enthousiaste stadsnatuur-ecoloog, neemt je mee op een korte ontdekkingstocht, op zoek naar de wilde dieren en planten die ook de Campus hun thuis noemen!

Een kans om echt los te komen van het werk, om je benen te strekken en je te richten op wilde dieren. Je hebt geen speciale uitrusting of kleding nodig. Ontmoet ons om 12.00 uur stipt bij het Food Lab (food trucks) naast het water.

Er is een beperkt aantal plaatsen (15 personen per Wild Break). Schrijf je dus snel in om deze dinsdagmiddagpauze met de natuur door te brengen.

Deelname is gratis. Na afloop kun je zelf bepalen hoeveel je de Wild Break waard vond. Je ontvangt dan een bericht met een open betalingsverzoek. Dit is geheel vrijblijvend.

 

Locatie
Extern
Datum
15 mrt. 2022
Tijd
12.00 - 13.00
Entree
-
Georganiseerd door
HTCE
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!