HTCE Open Dag: 11 Juni 2022

HTCE Open Dag: 11 Juni 2022

11 jun. 2022

Na vier lange jaren is de Open Dag weer terug! High Tech Campus Eindhoven is weer een hotspot op de High Tech Ontdekkingsroute en de aftrap van het Dutch Technology Festival. Noteer alvast zaterdag 11 juni van 11:00-16:00 en maak je klaar voor een high tech festival zoals je nog nooit gezien hebt!

Het thema van de dag is 'Dromen omzetten in realiteit'.

We zullen verschillende hotspots van activiteiten hebben over de hele campus. Bezoek de zuidkant om High Tech Farmers te zien, onze schapen (!), de gemeenschappelijke tuin, en om mee te doen aan mini-safari's onder leiding van onze stadsecoloog. In het midden van de Campus vind je het Conferentiecentrum dat bruist van de activiteiten. Hier kun je de stad van de toekomst helpen creëren met de Discovery Factory, een mini-Carrièrebeurs bezoeken en het auditorium bezoeken waar je een speciaal geschreven sprookje kunt horen. Nieuwsgierig naar startups en scale-ups? Ga dan naar het AI Innovation Center. Ook voor kinderen is er van alles te doen, zoals AI-workshops en mini-coding-sessies van IBM met Casper de robot. 

Philips, Signify, Shimano, NXP, de 5G Hub en vele andere bedrijven zullen hun deuren openen voor displays, demo's en activiteiten. Er is voor elk wat wils: high tech, low tech en kinderactiviteiten, foodtrucks, muziek, en het internationale festival-in-a-festival. En wat dacht je van sporten?! Tijdens de Open Dag kun je meedoen met voetbalclinics van PSV, Formule E-raceauto's bezoeken en op een roeiboot springen op het meer.

Het evenement is gratis en vrij toegankelijk, dus neem je medewerkers en familie en vrienden mee! Campusbedrijven zetten elke dag dromen om in realiteit. Ontdek nieuwe innovaties die onze wereld zullen veranderen.

Bedrijven die deelnemen in 2022 zijn:
Philips, Shimano, Signify, TMC, NXP, 5G Hub (VodafoneZiggo, Ericsson en High Tech Campus), AI Innovation Center, TNO, Imec, HighTechXL, PSV, SMART Photonics, IBM, Alphabeats, Aircision, Axelera AI, Carbyon, CGI, HTC Cricket Association, Curgoal, Datacation, Ontdekfabriek, Ecosystem Thinking Institute (ESTI), Eurest, PhotonFirst, Lake 3D, Delite, Eurofins, Faulhaber, High Tech Farmers, inPhocal, HighFive, Corporate Vitality, LUMO Labs, Offilancer, Philips Engineering Solutions, Qualified, Securitas, Touch Biometrics, Vention, VersionBay, Volans, Wild Eindhoven, Fontys Consultancy, Gilbert Technologies, BAIKE, Formule E, Force Fusion.

 

Locatie
Extern
Datum
11 jun. 2022
Tijd
11.00 - 16.00
Entree
-
Georganiseerd door
HTCE
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!