KickOff EHV Speeddates XL

KickOff EHV Speeddates XL

28 apr. 2021

Na een zeer succesvolle vorige editie van Startup SpeedDates, komt KickOff EHV deze keer met een nog grotere en verbeterde versie!

Deze keer zullen de SpeedDates meer match-making vooraf inhouden, waardoor ze gerichter en beter georganiseerd zijn. Om dit te kunnen doen, vragen we van de startups om ons te laten weten naar wie ze op zoek zijn. THierbij moedigen we je wel aan openminded te blijven, en rekenen we op je bereidheid om sommige studenten te ontmoeten die misschien niet aan je wensen voldoen.

Bovendien, in plaats van live pitches van elke startup, vraagt kickOff EHV deze keer om hen een opgenomen (max) pitch van 1 minuut te sturen over je startup en waar je naar op zoek bent. Deze pitch zal worden gedeeld op hun social media kanalen om de studenten te informeren. Kort na je inschrijving zal KickOff EHV contact met je opnemen met wat extra informatie en de link om de pitch te uploaden. 

Tot slot, omdat je tijd waardevol is, laten we je weten als er geen studenten zijn in de vakgebieden waarin je geïnteresseerd bent. Desalniettemin moedigen we je nog steeds aan om ook dan deel te nemen aan de SpeedDates. Je krijgt nog steeds de kans om jonge en ambitieuze studenten te ontmoeten die je later misschien nodig hebt. Je weet nooit van wie je onder de indruk zou kunnen zijn! 

 

 

Locatie
Datum
28 apr. 2021
Tijd
17.30
Entree
Gratis na registratie
Georganiseerd door
KickOff EHV
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!