Live event - Professional Pitch training deel 2 (TU/e campus)

Live event - Professional Pitch training deel 2 (TU/e campus)

24 sep. 2020

Twice organiseert samen met Pitch Perfect een toffe (live) Professional Pitch training in drie sessies op de donderdagochtend: 17 en 24 september en 1 oktober 2020.

In deze drie dagdelen breng je in de basistraining jouw presentatie skills naar een professioneel niveau. Een inspirerende ervaringsgerichte cursus waarbij bewustwording en authenticiteit centraal staan. In drie groepssessies leer je met maximaal 9 anderen door prikkelende oefeningen hoe je met een heldere opbouw en expressie jouw verhaal versterkt, en hoe je comfortabel en met overtuiging op het podium staat.

De trainingen vinden plaats bij TWICE op de TU/e campus Eindhoven (hub Twinning/Catalyst). Voldoende afstand, waardoor volledig corona proof.

Programma

Sessie 1: Less is more
Op basis van jouw eigen presentatie ga je op zoek naar de essentie van jouw verhaal. Wat wil jij nou eigenlijk vertellen? Met de gedachte ‘less is more’ geven we je kennis en inzicht om scherp en helder te focussen op de elementen die jouw verhaal uniek maken

Sessie 2: Authentic expression
Authenticiteit is essentieel voor een overtuigende presentatie. Dat betekent niet dat er geen rek zit in jouw expressieve vermogens. Met prikkelende theateroefeningen vergroten we jouw comfortzone. Door te spelen met dramatische stiltes, klemtonen en beweging ervaar je wat jouw bereik is en wat de impact op jouw presentatie is als je dat toepast.

Sessie 3Owning the stage
Houding, ademhaling en ‘owning the stage’. In deze sessie leren we je handige technieken waardoor je comfortabeler voor publiek staat en automatisch rustiger en duidelijker spreekt. We geven je trucs om stress te verlagen en tips over wat jij kunt doen om baas te zijn op het podium. Je eindigt de sessie met jouw presentatie.

Resultaat

  • Overtuigende & doelgerichte presentatie
  • Helder & kernachtig verhaal
  • Verbeterde houding & expressie
  • Met vertrouwen spreken voor publiek
  • Professionele basis als public speaker
  • Blijvend leren door inzicht & bewustzijn
  • Passie voor presenteren

Kosten

De trainingen worden door TWICE tegen sterk gereduceerde kosten aangeboden aan haar members en netwerkpartners.  Twice members betalen € 100,- . Members die een volgende breakfast pitch gaan pitchen betalen € 50,-. Externe deelnemers betalen € 245,-  Extern startups € 175,-  

Per training kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Corona proof, voldoende afstand.

Datum & locatie

3 dagdelen op donderdag 17 - 24 september 2020 en 1 oktober (9.30-12.30 uur) op de TU/e campus, Lismortel 31 (Twinning conferentiecenter).

Deelname enkel mogelijk na aanmelding.

Over Pitch Perfect

Lees meer over mooie ervaringen en de visie van Pitch Perfect: https://www.pitch-perfect.nl/over/

 

Locatie
Twinning
Datum
24 sep. 2020
Tijd
09.30 -12.30 uur
Entree
vanaf € 50,- zie overzicht
Georganiseerd door
Twice & Pitch Perfect
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!