Webinar 'Meesters in de Maakindustrie'

Meesters in de Maakindustrie

7 jul. 2020

Op woensdag 8 juli 2020 om 16.00 uur organiseert NTS het online webinar ‘Meesters in de Maakindustrie’. Tijdens ‘Meesters in de Maakindustrie’ staat de ontwikkeling van de innovatieve Nederlandse hightech maakindustrie centraal.

In een interactief online webinar gaat Paul van Nunen (Brainport Development) hierover in gesprek met Marc Hendrikse, Guustaaf Savenije (VDL-ETG) en John Blankendaal (Brainport Industries). Deze vier sleutelfiguren van de Nederlandse hightech industrie nemen de kijker mee in de opmars van de toeleveranciersketen in de afgelopen 15 jaar en de verdere ontwikkelingen in de toekomst. Tevens wordt er afscheid genomen van Marc Hendrikse, CEO van NTS-Group. 

Tijdens dit webinar komen vragen aan bod als: Hoe is de unieke samenwerking in de hightech maakindustrie in Nederland tot stand gekomen? Wat is de betekenis van de toeleveranciers in het ecosysteem en hoe is deze rol in de afgelopen 15 jaar veranderd? En wat is er in de toekomst nog nodig om internationaal een innovatieve koploper te blijven? Ook is het mogelijk om zelf vragen in te sturen voor of tijdens de webinar. Wil je vooraf al je vragen insturen? Stuur dan een e-mail naar NTS-Group.

Deelnemen aan de webinar kan via deze link. Hiervoor heb je de volgende inloggegevens voor nodig:
Gebruikersnaam: Webinar
Wachtwoord: NTS

Locatie
Extern
Datum
7 jul. 2020
Tijd
16.00 uur
Entree
Free
Georganiseerd door
NTS Group
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!