Online - Corona Rebuild Programma - elke woensdag

Online - Corona Rebuild Programma - elke woensdag

14 okt. 2020

Loopt door de coronacrisis je omzet terug en wil je jouw businessmodel aanpassen aan de veranderende markt? Het Online Corona Rebuild Program van de Brabantse Ontwikkel Maatschappij (BOM) helpt je om gestructureerd toe te werken naar een positieve cashflow, ongeacht de sector waarin je actief bent. 

Samen met andere ondernemers doorloop je vijf online masterclasses verspreid over acht weken. Je leert van elkaars ervaringen en inspireert elkaar om tot actie over te gaan. 25 bedrijven hebben het programma inmiddels succesvol doorgelopen. 

Wat mag je verwachten van het programma?

 • Inzicht in welke onderdelen van jouw businessmodel nog functioneren en van welke onderdelen je afscheid moet nemen;
 • Inzicht in de omzetpotentie van  bestaande én nieuwe klanten;
 • Inzicht in de problemen die op verschillende niveaus bij jouw klanten spelen;
 • Je ontdekt kansen voor new business;
 • Je onderneemt actie en past je businessmodel aan;
 • Je boekt meetbaar resultaat in je cashflow.

Masterclasses

Het Corona Rebuild Program bestaat uit vijf masterclasses verspreid over een periode van acht weken. Daarnaast voer je ter voorbereiding en ter afronding van iedere module praktijkopdrachten uit. Het programma vraagt om een grote commitment van jou als ondernemer. Datzelfde commitment mag je ook van ons verwachten. De masterclasses zijn verdeeld over vijf dagdelen. Het programma bestaat uit:

 1. Kennismaking en noodzaak: Maak kennis met elkaar en krijg inzicht in welke onderdelen van jouw businessmodel nog functioneren en welke onderdelen verleden tijd zijn.
 2. Bestaande en nieuwe klanten: Krijg inzicht in de omzetpotentie van je bestaande klanten en leer skills om look-a-like klanten te vinden voor new business
 3. DMU en marktpotentie: Krijg inzicht in de problemen die er op verschillende niveaus bij jouw klanten spelen en ontdek kansen voor het verhogen van jouw omzet.
 4. Minimale oplossingen en maximaal resultaat: Krijg inzicht en onderneem actie om met minimale middelen een oplossing te bouwen waar jouw klanten voor willen betalen.
 5. Financiële impact en afsluiting: Krijg inzicht in de impact van jouw hernieuwde business model op de cashflow van je bedrijf en de benodigde financiering.

Praktijkopdrachten

Het programma is een combinatie van theorie en praktijk. Ter voorbereiding en afronding op de masterclasses voer je praktijkopdrachten uit om je hernieuwde businessmodel te valideren in de markt.

Praktische informatie

 • Het Corona Rebuild Program is bedoeld voor ondernemers met een teruglopende omzet door de coronacrisis.
 • Iedere woensdag start er een nieuwe editie.
 • Het programma vindt digitaal plaats via Microsoft Teams.

 

Locatie
Extern
Datum
14 okt. 2020
Tijd
elke woensdag start - online
Entree
Geen kosten
Georganiseerd door
Brabantse Ontwikkel Maatschappij (BOM)
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!