TECH&LAW spreekuur

TECH&LAW spreekuur

29 apr. 2020

Geen enkel bedrijf dat bezig is met technologie kan zonder juridische expertise. Heb je juridische vraagstukken, bijvoorbeeld over de oprichting van je bedrijf, de bedrijfsstructuur, het opzetten van algemene voorwaarden, het opstellen van geheimhoudings- of samenwerkingsovereenkomsten, of bijvoorbeeld Intellectueel Eigendomsrecht (IP)?

29 april van 9 tot 10 uur ben je welkom op het Spreekuur Tech & Law, dat we organiseren met de medewerkers van Law & More. Zij kunnen je adviseren over de juridische aspecten van de technologie waarin jij werkt. Twice organiseert dit spreekuur in het kader van de nieuwe faciliteiten en dienstverlening voor de Twice community.

Hoe werkt het TECH&LAW spreekuur?

Heel simpel, je kunt je aanmelden door een mail te sturen (zie aanmeldknop hieronder). Bij voorkeur met een korte omschrijving van de vraagstelling. Er wordt dan contact met je opgenomen om de afspraak te bevestigen. Let op! Aanmelden is verplicht en dient minimaal één week van te voren te gebeuren. Er zijn geen kosten verbonden aan dit eerste gesprek. Het spreekuur vindt plaats in de hal van gebouw βèta. Dus noteer 29 april alvast in je agenda.

Locatie
βèta
Datum
29 apr. 2020
Tijd
8:00 - 9:00
Entree
Gratis
Georganiseerd door
Twice
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!