TekDelta Warming Up: Towards a Sustainable Energy System

TekDelta Warming Up: Towards a Sustainable Energy System

8 apr. 2021

Een van de grootste uitdagingen van vandaag is de overgang naar een duurzaam, beschikbaar, veilig, toegankelijk en betaalbaar energiesysteem. Een energiesysteem dat bijdraagt aan een duurzamere en veerkrachtigere omgeving vereist een gezamenlijke en innovatieve aanpak. Op 8 april verkennen we de weg naar een duurzaam energiesysteem met een inspirerend evenement met innovators, bedrijven, beleidsmakers en experts op het gebied van duurzame energie.


De keynote spreker is Mohammed Chahim, lid van het Europees Parlement en actief op het gebied van duurzaamheid en klimaatverandering. Mohammed zal de nadruk leggen op de noodzaak van innovatie en samenwerking om de energietransitie te versnellen. Daarnaast hebben we top innovatieve scale-ups geselecteerd die het energielandschap veranderen. Deze bedrijven zullen het podium betreden en laten zien hoe hun oplossingen bijdragen aan een duurzamere wereld.

Uw gastheren, Innovation Orchestrator bij TNO Michael van Hulst, en TekDelta directeur Anita Lieverdink, zullen zorgen voor een inspirerend en leuk evenement.


8 april is de 'warming up' voor een reeks evenementen die nieuwe concrete samenwerkingen binnen het TekDelta netwerk zullen verkennen, faciliteren en bevorderen.


Contact: getconnected@tekdelta.nl

* Als je een tech innovator bent die geïnteresseerd is in samenwerking met een van onze partners, zorg er dan voor dat je je registreert en een TekDelta profiel aanmaakt. 

 

Locatie
Datum
8 apr. 2021
Tijd
10.00
Entree
Gratis na registratie
Georganiseerd door
TekDelta
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!