TWICE is met BrainBloC aangesloten als hub van de Dutch Blockchain Coalition (DBC)! Kom ook  naar de Mobility Meetup op 29 september aanstaande.

TWICE is met BrainBloC aangesloten als hub van de Dutch Blockchain Coalition (DBC)! Kom ook naar de Mobility Meetup op 29 september aanstaande.

29 sep. 2022

TWICE is met BrainBloC aangesloten als hub van de Dutch Blockchain Coalition (DBC)! Kom ook  naar de Mobility Meetup op 29 september aanstaande.

Er wordt gezamenlijk opgetrokken bij het op de kaart zetten van de Eindhovense hub, die nu dus formeel een plek heeft gekregen in Twinning. De hub vormt door deze samenwerking een energiek netwerk op het gebied van Blockchain waarbij kennisuitwisseling om samen verder te innoveren centraal staat.

Na de zomervakantie start de Dutch Blockchain Coalition met een reeks Blockchain en Mobility Meetups. Doel van de meetups is om kennis over te dragen, te inspireren en initiatieven met elkaar te verbinden. Er is veel ruimte voor interactie en discussie. Toegang is gratis!

Save the date!

Datum: 29 september 2022

Locatie: BrainBloC in Eindhoven

Tijd: 14:30-18:00 uur

Met o.a. Gert Maneschijn van RDW over een PoC met W3C Verifiable Credentials en voertuigen registraties. #blockchain

Locatie
Twinning
Datum
29 sep. 2022
Tijd
14.30 - 18.00
Entree
-
Georganiseerd door
TWICE & Dutch Blockchain Coalition
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!