Van monitoren met sensors tot benutten van data

Van monitoren met sensors tot benutten van data

29 jan. 2021

Op 29 januari organiseert het Data Value Center - Smart Industry tijdens lunchtijd een tafelgesprek waar ze ingaan op hoe je data kunt monitoren én benutten voor het efficiënter en effectiever maken van productieprocessen.

Vanuit de Smart Industry hub Gate2 in Rijen legt ondernemer Maarten Wijffelaars van Cool Industries uit hoe hij dit heeft gerealiseerd voor het Smart Cool Water project. Hierbij heeft hij ondersteuning gehad van Pierre van Kleef, directeur van Gate2 en programmamanager van Midpoint Brabant Smart Industry. Hij bracht hem in contact met de juiste partijen, waaronder Ericsson en Fieldlab CAMPIONE.

Maarten en Pierre vertellen onder andere over het belang van connectivity en voorspelbaar onderhoud in het traject ‘From Sensor to Data’. Onder deze naam heeft Maarten inmiddels een nieuw bedrijf opgericht, waarvoor hij de Smart CoolBox ontwikkelde; een flexibele Internet of Things oplossing die snel en veilig toegang geeft tot productie- en machinedata.

Het 5e DVC-SI webinar wordt gefaciliteerd door Midpoint Brabant, de economische ontwikkelorganisatie van Midden-Brabant. Zorg dat je erbij bent op 29 januari!

Locatie
Datum
29 jan. 2021
Tijd
12.00
Entree
Gratis na registratie
Georganiseerd door
DVC-SI
Ja, ik meld me aan!
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!