βèta βèta Groeien in high tech R&D

Eindhoven en de Brainportregio – een gebied waarin innovatieve bedrijven en kennisinstituten bovengemiddeld veel patenten aanvragen. Met als grote aanjager: de hightech industrie. En Research & Development (R&D) is daarin ontzettend belangrijk.

Om je werk goed uit te kunnen voeren is een perfecte werkplek onmisbaar. Onze R&D-hub βèta heeft dit én meer in huis. βèta is compleet uitgerust met moderne kantoorruimte en hoogwaardige, elektrotechnische laboratoria. In deze hub op de High Tech Campus vind je gelijkgestemden. Mensen in hetzelfde vakgebied of dezelfde industrie. Mensen die bovendien geloven in het delen van kennis en de kracht van het netwerk. Zo help je elkaar in het onderzoek naar of de ontwikkeling van jouw product of dienst.

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Maak een afspraak Routebeschrijving

Voordelen βèta op een rij

Netwerk met bedrijven actief in hightech R&D
Gelegen op de High Tech Campus in Eindhoven
Vlakbij uitvalswegen (snelweg) en openbaar vervoer
Kantoorruimten en elektrotechnische laboratoria van 25 tot 500 m2 (modulair en schaalbaar)
Serverruimten met serverboxen
Hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur
Geavanceerd ventilatiesysteem - balansventilatie
Levendig ondernemersnetwerk op HTCE
Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)
Werken in βèta is Coronaproof

Faciliteiten van βèta

Onze gebouwen zijn voorzien van hoogwaardige redundante ict-infrastructuur. Naast kantoren en laboratoria binnen werktuigbouw of elektra beschikt de hub βèta over een virtuele receptie, 2 vergaderruimtes en 1 conferentieruimte met multimediale voorzieningen, diverse pantry’s en een serverruimte met eventueel eigen serverboxen. En er zijn allerlei algemene voorzieningen. Denk aan een representatieve entree met wachtruimte, ontmoetingsruimtes, postverzorging, parkeerplaatsen en reprofaciliteiten.

Ondersteuning en advies

Binnen Bèta helpen we kleinschalige hightechbedrijven graag groeien en slagen. We hebben een groot netwerk van specialisten. Met hen kun je sparren over de toekomst van je bedrijf. Als professional op het gebied van businessplanning. Als spil in een netwerk van uiteenlopende specialisten, accountants, juristen, kapitaalverstrekkers en andere regionale bedrijven en specialisten. Of als financieel tussenpersoon als daar behoefte aan is. Ze zijn op de hoogte van diverse beschikbare financieringsoplossingen.

Huurmogelijkheden

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Saskia van de Schoot
Saskia van de Schoot

directeur new business

06 - 51 17 27 56

De βèta community