βèta

βèta

βèta

Groeien in high tech R&D

Kantoorruimte / Labruimte

Eindhoven en de Brainportregio – een gebied waarin innovatieve bedrijven en kennisinstituten bovengemiddeld veel patenten aanvragen. Met als grote aanjager: de hightech industrie. En Research & Development (R&D) is daarin ontzettend belangrijk.

Om je werk goed uit te kunnen voeren is een perfecte werkplek onmisbaar. Onze R&D-hub βèta heeft dit én meer in huis. βèta is compleet uitgerust met moderne kantoorruimte en hoogwaardige, elektrotechnische laboratoria. In deze hub op de High Tech Campus vind je gelijkgestemden. Mensen in hetzelfde vakgebied of dezelfde industrie. Mensen die bovendien geloven in het delen van kennis en de kracht van het netwerk. Zo help je elkaar in het onderzoek naar of de ontwikkeling van jouw product of dienst.

Faciliteiten van βèta

Onze gebouwen zijn voorzien van hoogwaardige redundante ict-infrastructuur. Naast kantoren en laboratoria binnen werktuigbouw of elektra beschikt de hub βèta over een virtuele receptie, 2 vergaderruimtes en 1 conferentieruimte met multimediale voorzieningen, diverse pantry’s en een serverruimte met eventueel eigen serverboxen. En er zijn allerlei algemene voorzieningen. Denk aan een representatieve entree met wachtruimte, ontmoetingsruimtes, postverzorging, parkeerplaatsen en reprofaciliteiten.

Ondersteuning en advies

Binnen Bèta helpen we kleinschalige hightechbedrijven graag groeien en slagen. We hebben een groot netwerk van specialisten. Met hen kun je sparren over de toekomst van je bedrijf. Als professional op het gebied van businessplanning. Als spil in een netwerk van uiteenlopende specialisten, accountants, juristen, kapitaalverstrekkers en andere regionale bedrijven en specialisten. Of als financieel tussenpersoon als daar behoefte aan is. Ze zijn op de hoogte van diverse beschikbare financieringsoplossingen.

Meer weten over βèta? Neem contact op met Saskia van de Schoot of Emiel Westerhof.

Voordelen βèta op een rij

  • Netwerk met bedrijven actief in hightech R&D
  • Gelegen op de High Tech Campus in Eindhoven
  • Vlakbij uitvalswegen (snelweg) en openbaar vervoer
  • Kantoorruimten en elektrotechnische laboratoria van 25 tot 500 m2
  • Serverruimten met serverboxen
  • Hoogwaardige redundante ict-infrastructuur
  • Levendig ondernemersnetwerk op HTCE
  • Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)

 

Bèta op de High Tech Campus Eindhoven

De slimste vierkante kilometer van Europa

Download brochure βèta

Beeld impressies

High Tech Campus Eindhoven

Turning technology into business

Lees meer