Catalyst

Catalyst

Catalyst

Groeien in electrotechniek, werktuigbouw en (bio)chemie

Kantoorruimte / Labruimte

Talloze wetenschappers op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) buigen zich dagelijks over tal van technische vraagstukken. Zo is deze campus een broedplaats van baanbrekende ideeën en kraamkamer van mooie partnerships. Dat kan niet zonder stimulerende omgeving. Een fijne kantoorruimte of een goed uitgerust laboratorium – daar begint het mee. Op één locatie, want dat is wel zo handig. Catalyst voorziet in die behoefte en biedt méér.

In de Catalyst-hub op de TU/e-campus tref je gelijkgestemden. Mensen werkzaam in hetzelfde vakgebied of in dezelfde industrie. Technici die je kunnen helpen te groeien in elektrotechniek, werktuigbouw, fysica of (bio)chemie. En vice versa. Zo haal je het maximale uit elkaar. Samen vormen jullie een energiek netwerk op een plek vol kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en opdrachtgevers.

Faciliteiten van Catalyst

Onze gebouwen zijn voorzien van hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur. Naast kantoren en laboratoria in de thema’s werktuigbouw, elektra, fysica en (bio)chemie beschikt de hub Catalyst over een persoonlijke receptie, 3 vergaderruimten en 2 conferentieruimten met multimediale voorzieningen, diverse pantry’s en over een serverruimte met eventueel eigen serverboxen. En er zijn allerlei algemene voorzieningen. Zoals een representatieve entree met wachtruimte, verschillende ontmoetingsruimtes, postverzorging, parkeerplaatsen en reprofaciliteiten.

Ondersteuning en advies

Binnen Catalyst helpen we kleinschalige hightechbedrijven graag groeien en slagen. Daarom ondersteunen we hen door ze te koppelen aan een regionaal netwerk van investeerders en diverse adviseurs. Die denken graag mee. Als professional op het gebied van businessplanning. En als spil in een netwerk van uiteenlopende specialisten, accountants, juristen, kapitaalverstrekkers en andere regionale specialisten en bedrijven. Of als financieel tussenpersoon als daar behoefte aan is. Ze zijn op de hoogte van diverse beschikbare financieringsoplossingen.

Meer weten over Catalyst? Neem contact op met Saskia van de Schoot of Emiel Westerhof.

Voordelen Catalyst op een rij

  • Thema: R&D en productontwikkeling, elektrotechniek, fysica en (bio)chemie
  • Gelegen op de TU/e Campus
  • Vlakbij centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer
  • Kantoor- en laboratoriumruimten van 25 tot 500 m2
  • Hoogwaardige laboratoria eventueel inclusief apparatuur
  • Noodstroomnet en redundante glasvezelaansluitingen
  • Centrale receptie met telefoonbeantwoording
  • Eigen parkeergarage
  • Diverse voorzieningen op loopafstand (centrum, kinderopvang, sportcentrum, etc)

 

Technische Universiteit Eindhoven

Catalyst

Download brochure Catalyst

Beeld impressies

TU/e Campus

Where innovation starts

Lees meer