Catalyst Catalyst Groeien in electrotechniek, werktuigbouw en (bio)chemie

Talloze wetenschappers op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) buigen zich dagelijks over tal van technische vraagstukken. Een broedplaats van innovatieve ideeën en het begin van mooie samenwerkingen. Die vragen om een stimulerende omgeving met als basis een fijne werkruimte. Daar begint het mee. Twinning voorziet in die behoefte en biedt méér.

In de Catalyst-hub op de TU/e Campus tref je gelijkgestemden. Mensen werkzaam in hetzelfde vakgebied of in dezelfde industrie. Technici die je kunnen helpen te groeien in elektrotechniek, werktuigbouw, fysica of (bio)chemie. En vice versa. Zo haal je het maximale uit elkaar. Samen vormen jullie een energiek netwerk op een plek vol kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en opdrachtgevers.

 

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Emiel Westerhof

accountmanager new business

Emiel Westerhof
Maak een afspraak Routebeschrijving

Voordelen Catalyst op een rij

Thema: R&D en productontwikkeling, elektrotechniek, fysica en (bio)chemie
Gelegen op de TU/e Campus
Vlakbij centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer
Kantoor- en laboratoriumruimten van 25 tot 500 m2 (modulair en schaalbaar)
Hoogwaardige laboratoria eventueel inclusief apparatuur
Noodstroomnet en redundante glasvezelaansluitingen
Geavanceerd ventilatiesysteem - balansventilatie
Centrale receptie met telefoonbeantwoording
Eigen parkeergarage
Diverse voorzieningen op loopafstand (centrum, kinderopvang, sportcentrum, etc)
Werken in Catalyst is Coronaproof
Sporten in Studenten Sport Centrum tegen zeer gunstige condities

Faciliteiten van Catalyst

Onze gebouwen zijn voorzien van hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur. Naast kantoren en laboratoria in de thema’s werktuigbouw, elektra, fysica en (bio)chemie beschikt de hub Catalyst over een persoonlijke receptie, 3 vergaderruimten en 2 conferentieruimten met multimediale voorzieningen, diverse pantry’s en over een serverruimte met eventueel eigen serverboxen. En er zijn allerlei algemene voorzieningen. Zoals een representatieve entree met wachtruimte, verschillende ontmoetingsruimtes, postverzorging, parkeerplaatsen en reprofaciliteiten.

Ondersteuning en advies

Binnen Catalyst helpen we kleinschalige hightechbedrijven graag groeien en slagen. Daarom ondersteunen we hen door ze te koppelen aan een regionaal netwerk van investeerders en diverse adviseurs. Die denken graag mee. Als professional op het gebied van businessplanning. En als spil in een netwerk van uiteenlopende specialisten, accountants, juristen, kapitaalverstrekkers en andere regionale specialisten en bedrijven. Of als financieel tussenpersoon als daar behoefte aan is. Ze zijn op de hoogte van diverse beschikbare financieringsoplossingen.

Huurmogelijkheden

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Emiel Westerhof
Emiel Westerhof

accountmanager new business

06 - 11 24 80 60

De Catalyst community