MμGroeien in R&D: Lifescience/tech en new energy

Eindhoven en de Brainportregio – een gebied waarin innovatieve bedrijven en kennisinstituten bovengemiddeld veel patenten aanvragen. Met als grote aanjager: de high tech industrie. En R&D is daarin ontzettend belangrijk. Om je werk goed uit te kunnen voeren is een perfecte werkplek onmisbaar.

Het begint allemaal met een kantoor dat in alle behoeften voorziet. Of een state-of-the-art (bio)medisch of (bio)chemisch laboratorium. Onze R&D-hub Mµ heeft dit én meer in huis. In de Mµ-hub op de High Tech Campus vind je gelijkgestemden. Mensen in hetzelfde vakgebied van Lifescience/tech of new energy of uit dezelfde industrie. Mensen die bovendien geloven in het delen van kennis en de kracht van het netwerk. Zo help je elkaar in het onderzoek naar of de ontwikkeling van jouw product of dienst!

Beschikbaarheid kantoor- en labruimte

        

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Maak een afspraak Routebeschrijving

Voordelen Mμ op een rij

Thema: R&D met focus op New Energy & Lifescience/tech
Gelegen op de High Tech Campus Eindhoven
Vlakbij uitvalswegen (snelweg) en openbaar vervoer
Kantoorruimten en laboratoria van 25 tot 500 m2 (modulair en schaalbaar)
Hoogwaardige laboratoria inclusief apparatuur
Serverruimten met serverboxen
Hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur
Geavanceerd ventilatiesysteem - balansventilatie
Levendig ondernemersnetwerk op HTCE
Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)
Werken in Mμ is Coronaproof

Faciliteiten van Mµ

Onze gebouwen zijn voorzien van hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur. Naast kantoren en laboratoria binnen werktuigbouw, elektra, fysica, (bio)chemie of (bio)medisch beschikt de hub Mµ over een virtuele receptie, 2 vergaderruimtes met multimediale voorzieningen, diverse pantry’s en over een serverruimte met eventueel eigen serverboxen. En er zijn allerlei algemene voorzieningen. Zoals een representatieve entree met wachtruimte, ontmoetingsruimtes, postverzorging, parkeerplaatsen en reprofaciliteiten.

Ondersteuning en advies

Binnen Mµ helpen we kleinschalige hightechbedrijven graag groeien en slagen. Daarom ondersteunen we hen door ze te koppelen aan een regionaal netwerk van investeerders en diverse adviseurs. Die denken graag mee. Als professional op het gebied van businessplanning. En als spil in een netwerk van uiteenlopende specialisten, accountants, juristen, kapitaalverstrekkers en andere regionale specialisten/ bedrijven. Of als financieel tussenpersoon als daar behoefte aan is. Ze zijn op de hoogte van diverse beschikbare financieringsoplossingen.

Huurmogelijkheden

In hub Mμ kun je terecht voor kantoor-, lab- en bedrijfsruimte. Maar ook voor een virtueel kantoor.

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Saskia van de Schoot
Saskia van de Schoot

directeur new business

06 - 51 17 27 56

De Mμ community