Twinning Twinning Groeien in ICT, AI en Data Science

Talloze wetenschappers op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) buigen zich dagelijks over tal van technische vraagstukken. Een broedplaats van innovatieve ideeën en het begin van mooie samenwerkingen. Die vragen om een stimulerende omgeving met als basis een fijne werkruimte. Daar begint het mee. Twinning voorziet in die behoefte en biedt méér.

In de Twinning-hub op de TU/e Campus vind je gelijkgestemden. Mensen in hetzelfde vakgebied of dezelfde industrie. Mensen die je helpen te groeien in informatietechnologie, (embedded) software, elektronica, Artificial Intelligence, Big Data of Data Science. En vice versa. Zo haal je het maximale uit elkaar. Samen vormen jullie een energiek netwerk op een plek die barst van de kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en mogelijke opdrachtgevers.

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Emiel Westerhof

accountmanager new business

Emiel Westerhof
Maak een afspraak Routebeschrijving

Voordelen Twinning op een rij

Thema: Informatietechnologie (ICT), (embedded) software, Electronica, Artificial Intelligence, Data Science en Big Data
Eigen parkeergarage
Centrale receptie met telefoonbeantwoording
Noodstroomnet en redundante glasvezelaansluitingen
Serverruimte met serverboxen
Hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur
Kantoorruimten van 25 tot 500 m2 (modulair en schaalbaar)
Vlakbij centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer
Gelegen op de TU/e Campus
Diverse voorzieningen op loopafstand (kinderopvang, sportcentrum, winkels, etc).
Werken in Twinning is Coronaproof
Sporten in Studenten Sport Centrum tegen zeer gunstige condities

Faciliteiten van Twinning

Onze gebouwen zijn voorzien van hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur. Naast kantoren beschikt de hub Twinning over een persoonlijke receptie, 3 vergaderruimten en 2 conferentieruimten met multimediale voorzieningen, diverse pantry’s en over een serverruimte met eventueel eigen serverboxen. En er zijn allerlei algemene voorzieningen. Zoals een representatieve entree met wachtruimte, verschillende ontmoetingsruimtes, postverzorging, parkeerplaatsen en reprofaciliteiten.

Ondersteuning en advies

Binnen Twinning helpen we kleinschalige hightechbedrijven graag verder groeien en slagen. Daarom ondersteunen we hen door ze te koppelen aan een regionaal netwerk van investeerders en diverse adviseurs. Die denken graag mee. Als professional op het gebied van businessplanning. En als spil in een netwerk van uiteenlopende specialisten, accountants, juristen, kapitaalverstrekkers en andere regionale specialisten en bedrijven. Of als financieel tussenpersoon als daar behoefte aan is. Ze zijn op de hoogte van diverse beschikbare financieringsoplossingen.

Huurmogelijkheden

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Emiel Westerhof
Emiel Westerhof

accountmanager new business

06 - 11 24 80 60
Events en meetups in de Twinning hub

De Twinning community