Twinning

Twinning

Twinning

Groeien in informatietechnologie en (embedded) software, Artificial Intelligence, Data Science of Big Data

Kantoorruimte / Bedrijfsruimte

Talloze wetenschappers op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) buigen zich dagelijks over tal van technische vraagstukken. Een broedplaats van innovatieve ideeën en het begin van mooie samenwerkingen. Die vragen om een stimulerende omgeving met als basis een fijne werkruimte. Daar begint het mee. Twinning voorziet in die behoefte en biedt méér.

In de Twinning-hub op de TU/e-campus vind je gelijkgestemden. Mensen in hetzelfde vakgebied of dezelfde industrie. Mensen die je helpen te groeien in informatietechnologie, (embedded) software, elektronica, Artificial Intelligence, Big Data of Data Science. En vice versa. Zo haal je het maximale uit elkaar. Samen vormen jullie een energiek netwerk op een plek die barst van de kennis, specialistische onderzoeksfaciliteiten, potentiële business partners en mogelijke opdrachtgevers.

Faciliteiten van Twinning

Onze gebouwen zijn voorzien van hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur. Naast kantoren beschikt de hub Twinning over een persoonlijke receptie, 3 vergaderruimten en 2 conferentieruimten met multimediale voorzieningen, diverse pantry’s en over een serverruimte met eventueel eigen serverboxen. En er zijn allerlei algemene voorzieningen. Zoals een representatieve entree met wachtruimte, verschillende ontmoetingsruimtes, postverzorging, parkeerplaatsen en reprofaciliteiten.

Ondersteuning en advies

Binnen Twinning helpen we kleinschalige hightechbedrijven graag verder groeien en slagen. Daarom ondersteunen we hen door ze te koppelen aan een regionaal netwerk van investeerders en diverse adviseurs. Die denken graag mee. Als professional op het gebied van businessplanning. En als spil in een netwerk van uiteenlopende specialisten, accountants, juristen, kapitaalverstrekkers en andere regionale specialisten en bedrijven. Of als financieel tussenpersoon als daar behoefte aan is. Ze zijn op de hoogte van diverse beschikbare financieringsoplossingen.

Meer weten over Twinning? Neem contact op met Saskia van de Schoot of Emiel Westerhof.

Voordelen Twinning op een rij

  • Thema: Informatietechnologie (ICT), (embedded) software, Electronica, Artificial Intelligence, Data Science en Big Data
  • Gelegen op de TU/e Campus
  • Vlakbij centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer
  • Kantoorruimten van 25 tot 500 m2
  • Hoogwaardige redundante ICT-infrastructuur
  • Serverruimte met serverboxen
  • Noodstroomnet en redundante glasvezelaansluitingen
  • Centrale receptie met telefoonbeantwoording
  • Eigen parkeergarage
  • Diverse voorzieningen op loopafstand (kinderopvang, sportcentrum, winkels, etc).

 

Technische Universiteit Eindhoven

Twinning

Download brochure Twinning

Beeld impressies

TU/e Campus

Where innovation starts

Lees meer