Workplace Vitality Hub WPVH

Workplace Vitality Hub WPVH Vitaler werken met slimme technologie

Nieuwe technologieën hebben een enorme impact op ons leven. Zo worden we fysiek steeds inactiever (‘zitten is het nieuwe roken’), en zorgt continu online zijn voor meer stress. Kortom: we laten ons steeds meer leiden door de technologie.

Wat als we dit eens omdraaien: als we (digitale) technologieën op een slimme en gepersonaliseerde manier inzetten zodat ze een vitale leefstijl ondersteunen in ons werk en onze werkomgeving?

Welkom bij de Workplace Vitality Hub!

Meer weten over de Workplace Vitality Hub?

De vitaliteit van de werkende mens duurzaam verbeteren, dat is de missie van de Workplace Vitality Hub. Als founding partner dragen wij daar graag ons steentje aan bij, samen met de andere founding partners Fontys, imec, TNO, TU/e en HTCE.

Twice is initiatiefnemer van de Workplace Vitality Hub. 

"De Workplace Vitality Hub is een hyper moderne locatie waar zowel jonge startups, scaleups en reeds gevestigde hightech bedrijven elkaar kunnen versterken. Door samen te werken aan innovaties en overlappende onderzoeksvragen op het gebied van vitaliteit op de werkvloer, zorgen we voor kennisdeling en netwerkuitbreiding. De rol van Twice is het faciliteren van alle huisvesting gerelateerde zaken en het versterken van het partnerprogramma." 

Marc Kuipers - directeur Twice

 

Een vitale werkomgeving is in deze tijd, waarin we vaak lange uren zittend achter een scherm doorbrengen, geen vanzelfsprekendheid. Voor werkgevers in de Brainport regio is een vitale omgeving van toenemend belang bij het aantrekken en behouden van mensen en om uitval te voorkomen. Technologie speelt daarin een belangrijke rol en daarom ontwikkelen kennispartners Fontys, imec, TU/e, TNO en Twice (samen FITT) een onderzoeks- en innovatieprogramma voor vitaliteit in de werkomgeving.

Innovaties valideren en doorontwikkelen vraagt om een omgeving waar op relevante schaalgrootte kan worden getest in gecontroleerde omstandigheden. FITT werkt daarom samen met de High Tech Campus aan de Workplace Vitality Hub. Deze hub is gevestigd in een state of the art gebouw (High Tech Campus 85), waar de lat hoog wordt gelegd als het gaat om een gezonde werkomgeving.

  • Living Lab

Samen met partners uit het bedrijfsleven onderzoeken en ontwikkelen we op deze etage in een real life setting (living lab) nieuwe technologieën en de toepassingen daarvan. De werkende mens en zijn behoeften staan daarin centraal.  Met de inzet van slimme, intuïtieve technologieën streven we ernaar om werknemers vitaler en gebouwen steeds gezonder te maken. Het resultaat? Gezondere mensen, gebouwen en bedrijven.  

De Workplace Vitality Hub is een co-locatie waar de FITT partners hun teams van onderzoekers, projectmanagers en studenten op het gebied van ‘workplace vitality’ samenbrengen met business en tech partners. Gezamenlijk gebruiken zij de Hub actief als experimenteer, test & validatie, showcase, ontmoetings- en samenwerkplek.

  • Flexplekken

Workplace Vitality Hub biedt jou een toffe eigen vaste en maandelijks opzegbare werkplek. In de Workplace Vitality Hub op de High Tech Campus Eindhoven, nummer 85, heb je een werkplek voor € 300,- per maand.

Wat krijg je als 'bewoner' van deze vitaliteitshub:

  • tussen 8.00 en 17.30 uur toegang tot de prachtige locatie gelegen op de HighTech Campus aan de grote vijver;

  • gebruik van koffie, thee en water;

  • gebruik van de ruimte inclusief het gebruik van state of the art meubilair; 

  • gebruik van WiFi in de werkruimte;

  • mogelijkheid om mee te doen aan het Move Health vitaliteitsprogramma van Fontys Sporthogeschool.

Voor meer informatie of een inspirerende rondleiding door de hub kun je contact opnemen met Jesper Beerens: j.beerens@twice.nl

  • Partner worden?

Ben je startup en zoek je een aanjager voor jouw technologie? Word dan partner van de WPVH.
We bieden meerdere vormen van partnerships, variërend van community member tot strategisch partner.

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Jesper Beerens

accountmanager new business

Jesper Beerens
Vraag een rondleiding aan Routebeschrijving

Voordelen Workplace Vitality Hub WPVH op een rij

Gelegen op de High Tech Campus Eindhoven
Vlakbij uitvalswegen (snelweg) en openbaar vervoer
Levendig ondernemersnetwerk op HTCE
Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)

Huurmogelijkheden

Geïnteresseerd of heb je een vraag?
Jesper Beerens
Jesper Beerens

accountmanager new business

06 - 15 28 41 34
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!