TU/e Campus

TU/e Campus

Where innovation starts

Kantoorruimte / Labruimte / Bedrijfsruimte
Catalyst / Twinning

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is de innovatieve hotspot ‘Where innovation starts’. De groene plek in het centrum van Eindhoven biedt momenteel bedrijfshuisvesting aan ruim 100 bedrijven en organisaties, van grote onderzoeksinstituten tot kleine start-ups. Samenwerken is belangrijk, wat zich uit in vele samenwerkingen met grote bedrijven tot eigen studenten.

Samenwerken met de TU/e

Het TU/e Science Park is een aantrekkelijke ontmoetingsplaats met uitstekende faciliteiten en voorzieningen voor studenten, onderzoekers en ondernemers. Vooral voor jonge high tech bedrijven bieden Catalyst en Twinning van Twice veel mogelijkheden op de TU/e. Succesvol samenwerken met grote bedrijven wordt mogelijk gemaakt. Ook samen leren en onderzoeken is één van de faciliteiten die de TU/e populair maakt onder jonge, innovatieve bedrijven. Heb je tijdelijk extra capaciteit nodig met veel kennis? De studenten van de universiteit kunnen hierbij uitkomst bieden.

Mogelijkheden op de TU/e

Op de TU/e biedt Twice twee verschillende huisvestingsformules aan. Deze zijn speciaal voor jonge tech ondernemers. Er is hoogwaardige ICT-infrastructuur aanwezig en diverse vergader- en conferentiezalen zijn beschikbaar. Ook is er een gezamenlijke receptie. De formules kunnen profiteren van het ondernemersnetwerk op de campus en is daarmee de ideale locatie voor technostarters met een focus op groei. Daarnaast zijn er op het TU/e-terrein diverse voorzieningen op loopafstand zoals restaurants, kinderopvang, sportcentrum, conferentiecentrum, etc.

  • Hotspot voor technisch onderwijs en onderzoek
  • Meer dan 100 technologische bedrijven en instituten
  • Ruim 10.000 technische studenten
  • Ruim 250 professoren
  • Toegang tot high tech faciliteiten en expertise
  • Open innovatie op het gebied van samenwerking
  • Diverse voorzieningen op loopafstand (restaurants, kinderopvang, sportcentrum, etc.)
  • Nabij stadscentrum, uitvalswegen en openbaar vervoer

 

 

TU/e

Where innovation starts

Ontvang meer informatie

Beschikbare ruimten

Labruimte

Lees meer

Kantoorruimte

Lees meer