ConoScenza (Beta hub) wordt onderdeel van NEXXT

ConoScenza (Beta hub) wordt onderdeel van NEXXT

29 apr. 2021

Op de website van NEXXT en LinkedIn van ConoScenza lezen we het bericht dat IT-dienstverleners NEXXT en ConoScenza (gevestigd in hub Beta op de High Tech Campus) de krachten hebben gebundeld. Dankzij deze uitbreiding kan NEXXT bouwen op de kennis en ervaring van ruim 200 IT-professionals verspreid over locaties in heel Nederland.

Gefeliciteerd NEXXT en ConoScenza met deze mooie samenwerking!

Ambitie

Kees Koomen, directeur van NEXXT, ziet het betrekken van ConoScenza als een logische stap richting de toekomst: “We hebben een duidelijke ambitie met NEXXT: ervoor zorgen dat organisaties in Nederland niet langer hoeven te kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise óf een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt. Wij zijn gedreven om onze klanten het beste van beide werelden te geven. Om dit te bereiken is het belangrijk dat wij nog meer landelijke dekking creëren, zodat we letterlijk én figuurlijk dicht bij onze relaties blijven. Daarnaast is het – vooral in onze markt – cruciaal om te werken met de beste IT-professionals. Met de toevoeging van de locaties in Amersfoort en Eindhoven én het team van professionals zetten we hierin een belangrijke stap.”

Gedeeld DNA

Mede-directeur Ruud Hofland vult aan: “We vinden het daarnaast belangrijk dat mensen zich goed voelen en plezier hebben in het werk. Persoonlijke groei, aandacht en uitdaging spelen hierin een belangrijke rol. Het is mooi om te zien dat ConoScenza deze visie met ons deelt en dat onze culturen dus moeiteloos samengaan. We bieden collega’s weer extra mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en daar zijn we ontzettend trots op.”

Trots

Niels van Dijk en Marcel Funke, directie ConoScenza: “Gelet op de vele bewegingen in de IT-markt hebben wij ervoor gekozen om aansluiting te zoeken bij een partner waarmee we voldoende volume en slagkracht creëren om onze relaties zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen op het gebied van IT. We zijn trots dat we vanaf heden onderdeel zijn van NEXXT.”

Over NEXXT

Het team van NEXXT bestaat nu uit ruim 200 IT-professionals die werken door heel Nederland vanuit vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen, Hoofddorp en Wognum. Samenwerkingspartners van NEXXT zijn onder andere Microsoft, Citrix, VMWare, Commvault en Nutanix.
Naast NEXXT Adaptive Architecture, NEXXT Modern Workplace, NEXXT Modern EUC, NEXXT Datacenter, biedt NEXXT ook Security- en NEXXT Managed Services-oplossingen en is zij dé implementatiepartij van Microsoft 365.

Over ConoScenza (onder meer gevestigd in hub Beta op de High tech Campus)

De digitale evolutie gaat snel. Veel sneller dan de snelheid waarmee organisaties transformeren. Werknemers moeten altijd en overal over de juiste data kunnen beschikken en steeds sneller en veiliger data uit kunnen wisselen. Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Om nieuwe kansen te creëren. Om voor te blijven lopen op de concurrentie. ConoScenza begrijpt dat deze digitale transitie voor organisaties een grote uitdaging is. Met de juiste visie, focus en kennis nemen zij het initiatief en laten niet meer los. Van strategie tot implementatie. Van volledig ICT-beheer tot detachering, zij hebben het onder controle. Als één team gaan zij voor resultaat. Met helden die boven zichzelf uitstijgen en uitdagingen overwinnen. Helden die successen halen en triomfen vieren. De digitale evolutie gaat sneller dan ooit. 

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!