Coronaproof werken in onze kantoren en labs

Coronaproof werken in onze kantoren en labs

20 aug. 2020

Afgelopen week adviseerde het kabinet tijdens de persconferentie om ook na september zoveel mogelijk thuis te werken. Begrijpelijk, gezien de cijfers. 
Toch zien we in onze hubs de bedrijvigheid toenemen; langzaam keert het leven in de labs en kantoren terug. En dat kan veilig, dankzij de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt. 

Bij Twice hebben we vanaf het eerste uur onze hubs βèta, Mμ, Twinning en Catalyst aan de nieuwe situatie aangepast. Alle voorzorgsmaatregelen in de hubs staan opgesomd in het Corona gedragsprotocol. Zo hebben we afspraken over:

  • Verkeer in gezamenlijke ruimtes, zoals liften, trappen, gangen en toiletruimtes
  • Gebruik van stoelen en tafels in vergader- en ontvangstruimten
  • Hoe Twice de hygiëne van faciliteiten en services op peil houdt (denk aan koffieautomaten, toegangsschermen, deurklinken) 
  • Tips voor het gebruiken van de kantoren en labs van de bij Twice gevestigde ondernemingen.
     

De praktijk?

Als je in onze hubs bent, word je op vele plekken geattendeerd op de afspraken: in de hal, lift, toilet, keuken, traphuis. Via speciale posters vragen we je rekening te houden met de situatie. En dat werkt tot nu toe naar wens van alle ‘bewoners’, medewerkers en bezoekers.

Ben jij startup of scale-up en wil jij doorgroeien in een Coronaproof kantoorruimte, labruimte of vaste eigen werkplek? Bekijk het uitgebreide aanbod, of neem contact op met Saskia of Emiel. Zij vertellen je graag over alle mogelijkheden!

Geschreven door
Corinne Moerman

marketing & communicatie

Corinne Moerman
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!