Cubics neemt Javelin ICT over

Cubics neemt Javelin ICT over

16 apr. 2021

Met ingang van 8 april jl. is Javelin ICT uit Eindhoven, gevestigd in hub Twinning, overgenomen door Cubics. Hiermee zet Cubics een eerste stap in haar groeistrategie in de regio.

Zowel Cubics als Javelin ICT is actief op het gebied van IT-dienstverlening. Cubics zit midden in een groeifase en zij hebben nog stevige groeiambities voor de toekomst. Onder andere middels overnames om schaalvergroting te creëren en op deze manier samen met andere IT-partijen maximale impact te bereiken. De overname van Javelin ICT past dan ook perfect binnen de koers die Cubics op dit moment vaart.

Alex Otten (Directeur Cubics) “Met Javelin ICT krijgen we een hele mooie partij aan onze zijde. Wij verwachten met deze overname onze dienstverlening nog verder te optimaliseren. Qua diensten, bedrijfscultuur en type relaties passen we uitstekend bij elkaar. Ik kijk er dan ook heel erg naar uit om onze kennis te bundelen en samen prachtige dingen te realiseren.”

Ook voor de fase waar Javelin ICT zich in bevindt komt de overname precies op het juiste moment.

Jasper van Minos (Directeur Javelin ICT): “Voor Javelin ICT is de overname een logische stap. Onze organisatie was toe aan kennisuitbreiding en extensie van verschillende bedrijfsprocessen. Het was tijd voor een nieuwe ontwikkeling en Cubics sluit naadloos aan op wat onze organisatie voor ogen heeft.”

Op termijn zal de naam Javelin ICT verdwijnen en gaan beide bedrijven door onder de naam Cubics. Cubics blijft gevestigd op twee locaties, namelijk; in Tilburg en Eindhoven.

 

Bron: Cubics.nl
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!