Martijn (Gimix) eerste spreker TEDx Salonevent Eindhoven

Martijn (Gimix) eerste spreker TEDx Salonevent Eindhoven

3 mrt. 2021

De eerste spreker van het Salon Event van TEDxEindhoven is bekend. Op 19 april a.s. zal Martijn van Grieken de stage beklimmen. Econoom, ondernemer, bedrijfsadviseur en data-analist. Een "gedreven zelfstarter", zoals hij zichzelf omschrijft, die medeoprichter was van Gimix (gevestigd in hub Beta op de High Tech Campus), een start-up gericht op data science en kunstmatige intelligentie ten dienste van onder meer medische diagnostiek. "De toolset van de artsen", zegt hij, "kan aanzienlijk worden uitgebreid dankzij Artificial Intelligence, het Zwitserse zakmes van de gezondheidszorg".

Maar hoe doe je dat? En hoe vertaal je de 'berg aan data' die via deze aanpak wordt gegenereerd naar inzichten waar een arts direct mee aan de slag kan?

Neem hiervoor en nog veel meer interessante verhalen deel aan het Salonevenement van TEDxEindhoven op 19 april door je in te schrijven via de link op de button. Deelname is gratis!

Eerste Salon event 2021

'Embodying Innovation' is het thema van ons eerste Salon Event van 2021. Innovaties in de zorg staan ​​centraal tijdens dit evenement. Met de hulp van drie experts in het veld wordt je mee op reis genomen langs de nieuwste doorbraken en hoe deze het leven van mensen in de afgelopen eeuw hebben verbeterd en getransformeerd. Kunstmatige intelligentie ten dienste van artsen, gepersonaliseerde gezondheidszorg en revolutionair onderzoek naar kankerbehandelingen zijn slechts enkele van de onderwerpen die de sprekers zullen behandelen.

Het evenement zal ook een panel van medische professionals bevatten, die zullen vertellen wat het betekent om te innoveren in de gezondheidszorg, en zullen nadenken over waar we over 20 jaar zullen staan.
Last but not least, met ons mee op deze rit ook een 'Super Nurse', die de wereld aan het praten bracht (en de straten van Amsterdam deed stralen). 

Doe mee met het (allereerste) volledig virtuele evenement. Het evenement is gratis toegankelijk (registratie vereist; beperkte plaatsen beschikbaar, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt).

Programma

TEDxEindhoven Salon: Embodying Innovation vindt plaats op 19 April 2021 , volledig online.
Start 14.30, einde 17.30 uur.

Voor deelname is registratie vereist, zie de button.

 

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoormeubilair? Klik hier!