MKB financieringsgids Brainport

MKB financieringsgids Brainport

20 apr. 2021

Als startup of scaleup ken je het: de kosten gaan voor de baten uit. Een mooi businessplan op zak? Net gestart? Hard aan het groeien? In welke levensfase jouw bedrijf zich ook bevindt, je hebt behoefte aan kapitaal.

Dan is het goed om te weten dat er veel geld beschikbaar is op de kapitaalmarkt. En niet alleen in de vorm van leningen en subsidies. Ben je een innovatieve ondernemer, dan kun je ook rekenen op de interesse van investeerders die risicokapitaal in de aanbieding hebben.

Bij welke kapitaalverstrekkers maak je kans en voor welke regelingen kom je in aanmerking? De MKB financieringsgids geeft jou in enkele stappen zicht op financieringsoplossingen in jouw directe omgeving. Dat zijn er meer dan je denkt. Neem de proef op de som: vul hieronder een paar eenvoudige gegevens in, geef jouw kapitaalbehoefte aan, en met één druk op de knop krijg je een overzicht van al jouw mogelijkheden

Vind de beste financiering, subsidie of fiscale regeling voor jou. 

Vul een paar eenvoudige gegevens in, geef jouw kapitaalbehoefte aan, en met één druk op de knop krijg je een overzicht van al jouw mogelijkheden. 

Bekijk de button voor de mogelijkheden.

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!