FERM en Cyber4Z ontwikkelen communicatieplatform voor dreigingsinformatie

FERM en Cyber4Z ontwikkelen communicatieplatform voor dreigingsinformatie

27 jan. 2021

Goed nieuws: Cyber4Z gaat helpen met het oprichten, inrichten en beheren van een communicatieplatform waarop FERM participanten kunnen gaan samenwerken, en waar dreigingsinformatie vanuit diverse bronnen verzameld zal worden. Cyber4Z is gevestigd in hub Beta op de High Tech Campus.

Het nog te lanceren platform, dat onderdeel uitmaakt van de plannen van Stichting FERM, is erop gericht om actuele dreigingsinformatie met elkaar te kunnen delen. Ook worden best practices, templates en security nieuws gepubliceerd en kunnen participanten onderling security vragen stellen en antwoord geven. De dreigingsinformatie zal voornamelijk komen vanuit een samenwerking van FERM met het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC), waarbij Cyber4Z helpt met de vertaalslag van deze vaak technische informatie zodat participanten dit in hun organisatie kunnen oppakken.

Over Cyber4Z

Cyber4Z bestaat uit een team dat zich richt op de vele uitdagingen van het cybersecuritydomein, vanuit verschillende specialisaties op het gebied van strategische en tactische inrichting van cybersecurity, IT, Privacy en Blockchain technologie. De organisatie is betrokken bij technische en tactische implementaties van complexe security vraagstukken waarin gekeken wordt naar acceptatie van nieuwe technologieën op pragmatische wijze.

"We leveren consultancy, product implementaties, technische-en proces audits en projecten op het gebied van cybersecurity en privacy. Momenteel hebben we nationale en internationale klanten verworven in verschillende branches zoals multinationals, banken-en verzekeraars, telecom en de overheid. Met onze expertise en ervaring kunnen we de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten waarborgen. Deze worden namelijk voor een groot deel bepaald door wet- en regelgeving, klanteisen en compliance regels."

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!