Oanax is de nieuwe startup in onze Alpha hub

Oanax is de nieuwe startup in onze Alpha hub

22 jun. 2022

Oanax is de nieuwe startup in onze Alpha hub.

Kort gezegd ontwikkeld Oanax (bedrijfs)software om Challenge Based Learning te faciliteren. “Een leven lang leren is deze snel veranderende tijden belangrijker dan ooit. Ook is het voor veel bedrijven lastig om concrete ontwikkelkansen voor (nieuwe) medewerkers te laten zien. Oanax wil de kloof tussen ontwikkelen (waaronder opleidingen) en praktijk dichten door met slimme software Work Based Learning mogelijk te maken. Voor zowel stagiaires als huidige medewerkers zijn we een platform aan het testen om op basis van Challenges (Concrete uitdagingen op de werkvloer) mensen zich te laten ontwikkelen op een gestructureerde manier.

We zoeken daarom bedrijven die het platform willen testen en daarmee in de pilot mee te draaien. Medewerkers kunnen meteen profiteren van het borgen van hun professionele ontwikkeling. De werkgever krijgt ook beter inzicht in de capaciteiten van hun medewerkers en mogelijke nieuwe ontwikkeldoelen en wensen. Zo is er een betere communicatie tussen ‘werkvloer’ en kantoor.” Interesse in de pilot? Neem contact op met brian@oanax.com of kijk op oanax.com

Heb jij net als Oanax interesse in een inspirerende werkplek in Alpha, neem dan een kijkje op onze website: https://www.twice.nl of neem contact op met Jesper Beerens van Twice: j.beerens@twice.nl, 06-15 28 41 34.

Geschreven door
Karla Wester

marketing, communicatie & events

Karla Wester
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!