Online & fysiek meeten: alle voorzieningen zijn er!

Online & fysiek meeten: alle voorzieningen zijn er!

26 feb. 2021

Het vraagstuk van de ideale werkplek staat bij veel bedrijven op de agenda. Thuiswerken is steeds minder leuk om week in week uit te doen, we willen weer terug naar kantoor of samenwerken in het lab! Diverse mogelijkheden zijn dit jaar toegevoegd om klein te starten en flexibel te groeien binnen Twice. Met flexibele kantoorruimten en labs (op- en af te schalen), flexibele looptijden en korte opzegtermijnen, aangevuld met digitale voorzieningen om online en fysiek te meeten maakt Twice een uitermate geschikte plek om je high tech bedrijf (veilig en coronaproof) te laten groeien!

Nieuwe digitale voorzieningen

Afgelopen weken zijn in de hubs Beta en Mµ op de High tech Campus, en in de hubs Catalyst en Twinning op de TU/e campus diverse digitale voorzieningen toegevoegd om vanuit diverse spreekkamers online te kunnen meeten. Ideaal als deels mensen thuiswerken en deels op kantoor aan de slag zijn. Je kan dus op kantoor rustig en representatief vergaderen via Teams of Zoom met je collega's of klanten die thuis werken. Zo kan je veilig terugkeren naar kantoor of lab, terwijl een deel van je collega's thuiswerkt. 

Flexibele ruimten

Er zijn nog diverse ruimtes beschikbaar, vanaf 23m2. Twice probeert de ideale werkplek te creeren doordat je flexibel ruimtes kan opschalen en afschalen. Heb je even iets meer ruimte nodig, dan kan je zeer flexibel ruimtes erbij huren, bijvoorbeeld voor een project. Dit jaar hebben we bovendien ook flexibele werkplekken toegevoegd in hub Twinning, waardoor je flexibel kan omgaan met ruimtes voor bijvoorbeeld stagiares, of om klein te starten binnen Twice.

In hub Beta is de mogelijkheid gecreerd om een kantoor voor een vaste dag per week te huren, ideaal als je klein wilt starten op de High tech Campus, en/en deels thuis of op andere locaties werkt.

Check de mogelijkheden op onze website. Binnenkort zijn de beschikbare units online te bekijken.

Ken jij een nieuw bedrijf?

Zoek jij een toffe ruimte om je high tech bedrijf te starten, verhuizen of uit te breiden? Neem vrijblijvend contact op. Ben je al gevestigd en ken je een andere leuke club? Natuurlijk belonen we jou als je een nieuw bedrijf in de community brengt.

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!