RABO Duurzame Innovatieprijs 2022

RABO Duurzame Innovatieprijs 2022

12 nov. 2021

Stel je eens voor... jouw innovatie draagt bij aan de groei van je bedrijf, je werkt aan een maatschappelijk vraagstuk en een duurzame wereld. Je wilt jouw idee in de schijnwerpers zetten en verder ontwikkelen. Maak jouw droom waar en doe mee.

Zet een stap vooruit

De Rabo Duurzame Innovatieprijs staat voor ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Als deelnemer kom je in een wereld terecht van innovatief ondernemerschap. Ideaal voor het uitbreiden van je netwerk. Bovendien ontvangen de winnaars van de vier categorieën € 20.000,= om hun innovatie verder te ontwikkelen. Als klap op de vuurpijl mogen de winnaars deelnemen aan een speciaal accelerator programma van onze partner Yes!Delft.

Wacht niet langer en doe mee!

Stem op jouw favoriete innovatie

Welke finalist heeft volgens het publiek het beste plan? Na de selectie van de finalisten op 17 maart 2022, kan heel Nederland een stem uitbrengen op de slimste of best toepasbare innovatie. De prijs voor de winnaar van deze publieksprijs is een masterclass van de MalieAcademy van VNO-NCW en MKB-Nederland, aangeboden door de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland.

De categorieën

We reiken de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022 uit in vier categorieën:

  • Voedseltransitie
  • Vitale gemeenschappen & zorg
  • Circulair ondernemen
  • Energietransitie

 

Zo doe je mee

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in!

Tijdens de pitchdag op 17 maart, georganiseerd in samenwerking met Yes!Delft, kiezen de jury's in iedere categorie drie finalisten. De jury's bestaan, naast medewerkers van Rabobank, uit ondernemers, experts van Yes!Delft en MKB-Nederland.

Tijdens de inschrijving vragen we je om de wedstrijdcriteria en selectiecriteria door te nemen en ermee akkoord te gaan. Je vindt deze alvast hieronder.

We reiken de Rabo Duurzame Innovatieprijs deze editie op 19 mei 2022 uit tijdens Floriade 2022.

Bron: RABOBANK

Waarom meedoen?

Wil jij met jouw innovatie:

Het verschil maken in de maatschappij?De wereld kennis laten maken met haalbare en rendabele innovaties?Verder groeien met je bedrijf en je steentje bijdragen aan maatschappelijke vooruitgang?

Doe dan mee met de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022!

Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!