Reset Yourself (hub Beta) actief in Duitsland sinds vorige week

Reset Yourself (hub Beta) actief in Duitsland sinds vorige week

17 mei 2021

Reset Yourself, gevestigd in hub Beta op de High tech Campus, is sinds vorige week ook actief in Duitsland! Reset is een samenwerking aangegaan met Douglas Duitsland.

Douglas focust niet meer alleen op uiterlijke schoonheid, het gaat ook om innerlijke schoonheid. “Door een leven mooier te maken, verbetert het ook onze samenleving en de wereld” aldus Douglas’ CEO Tina Mueller in een eerder artikel. Douglas heeft de ambitie om nummer één beautyplatform van Europa zijn. Op dat platform is de focus niet meer enkel op schoonheidscategorieën, maar gaan verder dan schoonheid in termen van onder meer lifestyle. Daar past de haaranalyse van Reset prima bij.

Als je je goed voelt, laat je lichaam dat ook zien: heldere huid, sterke nagels, hoge energie, positieve mentaliteit en, last but not least: gezond haar! Wist jij dat je haar een goede indicator is voor het al dan niet nodig hebben van actie rondom je metabolisme,  mineralen, micronutriëntenvoorraad en stressniveau? De haaranalyse bij Reset Yourself geeft je ongekend inzicht en een persoonlijk, gericht actieplan. Om jezelf te kunnen resetten, moet je weten waar je staat. De Reset Haar Analyse geeft een duidelijk beeld van jouw persoonlijke biochemische eigenschappen. Aan de hand van jouw resultaten wordt een persoonlijk Reset Protocol samengesteld. Een voedings-en lifestyleprogramma, ontwikkeld om jouw stofwisseling te optimaliseren voor een fit, energiek en vitaal leven.

Firouze Zeroual, founding partner van Reset Yourself: “Het is een fantastische ervaring geweest om ons bedrijf te laten groeien en mensen te helpen genieten van een optimaal welzijn - vooral in deze tijden waarin het verzorgen van uw immuunsysteem belangrijker is dan ooit. Daarom zijn we verheugd aan te kondigen dat Reset Yourself nu ook beschikbaar is in Duitsland”.

Tina Mueller deed zelf een haartest van Reset: "Ik heb de reset-haartest gedaan en veel geleerd over mijn gezondheid. Een fascinerende start-up met twee geweldige oprichters die al zeer succesvol zijn gevestigd in de VS. Het is verrassend hoeveel een haarlok die wordt afgesneden en opgestuurd waarden produceert die veel verder gaan dan de momentopname van een bloedmonster. Haar laat zien wat er in de loop van maanden in het lichaam is gebeurd. Een gedetailleerd rapport geeft de zeer persoonlijke status en vooral veel tips wat ermee te doen. Vanuit mijn oogpunt is dit hoe gepersonaliseerde gezondheidszorg eruitziet. Probeer het." 

#ResetYourself #Hair #Hairanalyse #mentalhealth #Health #Wellbeing #Selflove #Startup #Scaleup #Body #Mindfulness #Holistic #Immunesystem #FemaleFounders #Startup #Lifestyle #LA #Innerbeauty

RESET HAIR ANALYSE

IT’S PERSONAL.

Ieder mens is anders. Qua uiterlijk, qua gedrag, maar ook qua fysieke processen. Een optimaal functionerend lichaam neemt alle nodige voedingsstoffen op en voert afvalstoffen automatisch af. Zo blijven we gezond, energiek en op gewicht. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om deze ideale situatie in stand te houden. Contact met zware metalen, pesticiden en andere giftige stoffen is tegenwoordig haast onvermijdelijk en ook onze voeding is vaak niet optimaal. Je mineralenbalans kan daardoor verstoord raken en dat heeft z’n weerslag op je lichaam – met alle gevolgen van dien.  

De haaranalyse geeft gedetailleerde informatie over de mineralenbalans in je lichaam, zowel op de korte als op de lange termijn. Je krijgt een overzicht van de processen die plaats vinden tot diep in je cellen en weefsels. Anders dan een bloedtest is het geen momentopname die sterk kan schommelen van dag tot dag. Bloed is een transportmechanisme, waardoor je er alleen informatie van buiten de cellen uit kunt halen – het kan dus goed dat je bloedwaarden normaal zijn, terwijl je mineralenbalans toch verstoord is. Reset Yourself geeft je inzicht in wat je lichaam echt nodig heeft om optimaal te kunnen resetten.

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Wil jij ook een maand gebruik maken van onze nieuwe showkantoor? Klik dan hier!