Samenwerking Wolfpack & MyTalentsLab

Samenwerking Wolfpack & MyTalentsLab

10 feb. 2021

Leuk nieuws uit de community om te delen. Vanochtend lazen we op LinkedIn het enthousiaste bericht over de samenwerking tussen MyTalentsLab en Wolfpack, beiden gevestigd in hub Twinning op de TU/e campus.
 

Om de software ontwikkelcapaciteit rondom het MyTalentsLab platform te vergroten hebben zij eind vorig jaar gekozen voor een hybridevorm. Daarom zijn ze een samenwerking aangegaan met Wolfpack.
De combinatie van de ontwikkelcapaciteit, expertise en uitgebreide kennis van de nieuwste technieken en mogelijkheden zorgt ervoor dat Wolfpack en MyTalentsLab het platform succesvol naar de volgende fase zullen brengen. 

MyTalentsLab is het online platform dat talenten, ambitie en potentieel van alle medewerkers doorlopend & objectief in beeld brengt! Door beoordelen, assessments, ontwikkelen en opleiden en begeleiden aan elkaar te koppelen krijgt een organisatie totaaloverzicht en inzicht in de kwaliteiten van al hun medewerkers en ontstaat een efficiënt en gebruiksvriendelijk systeem.
Het platform integreert diverse externe systemen om het juiste aanbod aan opleidingen, assessments en cultuursurveys beschikbaar te maken.

Heel veel plezier en succes in jullie samenwerking!

Geschreven door
Saskia van de Schoot

directeur new business

Saskia van de Schoot
Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!