Jong talent voor gevestigde bedrijven

Jong talent voor gevestigde bedrijven

10 mei 2018

TU/e SURE Innovation en TWICE slaan de handen ineen

Dit voorjaar slaan TU/e SURE Innovation en TWICE de handen ineen. Met het project ‘The Red Mailbox’ brengen zij studenten en ondernemers dichter bij elkaar. Binnen dit project krijgen technische bedrijven de mogelijkheid hulp in te schakelen van masterstudenten van de TU/e.

Vragen naar succes

Technische bedrijven, zoals gevestigd in de gebouwen van TWICE, krijgen een hoop vragen. En soms lopen ze in het ontwikkelproces tegen uitdagingen aan. En dat in een stad vol veelbelovende studenten die graag in contact komen met het bedrijfsleven. ‘The Red Mailbox’ maakt dan ook slim gebruik van vraag en aanbod in de stad en biedt gevestigde bedrijven de kans studenten in te schakelen waar nodig. Dit gebeurt met rode brievenbussen die staat in de 4 verschillende huisvestingsformules van TWICE. Hier kunnen ondernemers hun vraagstukken indienen waarna TU/e SURE Innovation ze, waar mogelijk, koppelt aan studenten in het vakgebied.

 

Slimme koppen, hoog potentieel

TU/e SURE Innovation verzamelt de meest veelbelovende masterstudenten binnen de TU/e. Slimme koppen die doorgaans naast hun studie toe zijn aan ervaring in het werkveld. SURE Innovation brengt deze studenten in contact met technische bedrijven. Hier doen zij ervaring op, verbreden hun netwerk en bereiden zich optimaal voor op een baan binnen de technische industrie. De bedrijven krijgen in ruil daarvoor gemotiveerde mensen op de werkvloer die precies weten hoe een gedegen onderzoek wordt opgezet. Jonge techneuten die gedreven zijn om al hun kwaliteiten ten toon te stellen.

Samen sta je sterk

‘The Red Mailbox’ is het eerste project waarbij TU/e SURE Innovation en TWICE de handen ineen slaan. Desondanks biedt de samenwerking voldoende mogelijkheden voor de toekomst. TWICE is altijd op zoek naar mogelijkheden om haar ondernemers verder te faciliteren. De combinatie tussen hun uitgebreide ondernemersnetwerk en de contacten met een grote groep studenten bij SURE Innocation, maakt het alleen maar logisch dat de wegen van de beide partijen zich in de toekomst opnieuw zullen kruisen.

Voor ondernemers

Ondernemers die graag deel willen nemen aan het project ‘The Red Mailbox’ kunnen zich wenden tot de entrees in de gebouwen Mµ, Bèta, Catalyst en Twinning. Hier staan de rode brievenbussen met inschrijfformulieren en extra informatie over het project.

Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Op zoek naar kantoorruimte? Klik hier voor ons aanbod in ALPHA!