Vacature event & community manager

Vacature event & community manager

8 okt. 2021

Twice wil een positieve bijdrage leveren aan het ontstaan en het versterken van een stevig fundament voor een snellere groei van innovatieve High Tech bedrijven die zijn ontstaan in deze regio. Ter vervanging van de interim versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Event & community manager.

Bouw jij mee aan dé groeiversneller van de Brainport regio?

Innovatieve bedrijven maken de toekomst! Dat geldt voor innovatieve hightech startups als voor scale-ups. Twice wil versnelling brengen voor de gevestigde Twice members, met een compleet aanbod aan faciliteiten, services en programma’s voor snelle(re) groei! Vanuit onze centrale rol in het innovatie-ecosysteem van de Brainport regio willen we onze doelgroep verbinden met passende partijen in ons ecosysteem: Met juiste kennis, talent, kapitaal, expertise of met koplopers in de markt. Daarmee zijn we in staat hen snel te voorzien in de juiste informatie, instrumenten en ingangen op het juiste moment. Dit doen we onafhankelijk en zonder winstoogmerk.

Je helpt dus startups & scaleups verder te laten groeien. Voor succes is samenwerking tussen relevante kennispartners en de ondernemers cruciaal, om zo het juiste ecosysteem te creëren dat hun innovatie tot bloei kan brengen.

Jij signaleert kansen in onze hubs en in de markt. Je smeedt samenwerkingsverbanden met partners en andere stakeholders rondom innovatie. Jij bent de regisseur, afhankelijk van de behoefte van de ondernemer. Samen met collega's realiseer je voor de komende periode mooie online en/of offline events en nieuwe concepten voor toffe samenwerkingen.  

De vacature

Twice wil een positieve bijdrage leveren aan het ontstaan en het versterken van een stevig fundament voor een snellere groei van innovatieve High Tech bedrijven die zijn ontstaan in deze regio. Ter vervanging van de interim inzet versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Event & community manager

Jouw werkzaamheden

 • Je werkt 12-16 uur per week. Mogelijk is het aantal uren uit te breiden tot 28-32 uur per week door de uitstaande vacature voor medewerker Marketing en Communicatie te combineren (mits ervaring).
 • Je bouwt samen met ons aan een actief, relevant en duurzaam netwerk.
 • Je signaleert en identificeert kansrijke netwerkpartners voor het verder uitbouwen van de community en faciliteiten en services van Twice.
 • Je geeft (mede) vorm aan een aantrekkelijk event & community programma.
 • Je organiseert, ondersteunt en faciliteert (op) onze eventlocaties.
 • Je ondersteunt in het uitdragen en promoten van ons event & community programma via diverse netwerken en (social media) kanalen.
 • Je plant, organiseert en rapporteert over de diverse events binnen het opgegeven financieel kader.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor events voor de bij Twice gevestigde ondernemers.
 • Je ondersteunt waar mogelijk in het actief koppelen van netwerkpartners met gevestigde groeibedrijven.


Wat ga je doen?

We zoeken een enthousiast en creatief talent met enkele jaren ervaring in zowel online als offline events organiseren, die wil aansluiten bij een ambitieus team, én die een breed afwisselend takenpakket niet schuwt.

Je focus ligt op het organiseren van verschillende events met als doel om de bij Twice gevestigde startups & scaleups verder te laten groeien. Omdat we een klein team zijn, heb je veel eigen verantwoordelijkheid en veel afwisseling! Je stelt samen met de directeur New Business & accountmanagement onze event kalender en begroting op. Je denkt mee in nieuwe plannen en middelen om onze doelen te realiseren.

Om voor Twice members groeiversnelling te kunnen realiseren zoeken we samenwerking met relevante partners, voor het bieden van kennis, faciliteiten en services. Jij zoekt en signaleert op basis van ontvangen input relevante kansen in onze hubs en in de markt. Je ondersteunt in nieuwe samenwerkingsverbanden met partners en andere stakeholders rondom innovatie. Samen met onze acquisitie en marketing collega's realiseer je voor de komende periode mooie online en/of offline events en nieuwe concepten voor toffe samenwerkingen.  


Jouw profiel

Wij zoeken een teamspeler met minimaal hbo denk- en werkniveau en een aantal jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een in een netwerkorganisatie. Je werkt samen met je acquisitie en marketing collega's om tot de meest creatieve en succesvolle events en community aanbod te komen.

 • Ervaren in de totaalproductie van events van A tot Z
 • Hands-on mentaliteit.
 • Je bent geïnteresseerd in nieuwe technologie.
 • Structuur en goed plannen zit in je DNA.
 • Je bent open en enthousiast en kan op een effectieve wijze verbindingen leggen en een relevant netwerk opbouwen en onderhouden.
 • Je schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus en situaties.
 • Je bent proactief, flexibel, stressbestendig en de bereidheid om altijd een stap harder te lopen.
 • Omdat wij werken in een internationale omgeving beheers je de Nederlandse en de Engelse taal goed, in woord en geschrift. We werken in 2 talen.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!


Ons aanbod:

 • Een toffe uitdagende rol bij een financieel gezonde organisatie met een sterke reputatie op mooie hotspots: de High Tech Campus en TU/e campus in Eindhoven.
 • Ruimte om mee te denken en Twice nog beter op de kaart te zetten.
 • Werken in een leuk team met collega’s die een sterke binding hebben met het bedrijf en de klanten, in een platte organisatie met no-nonsense cultuur.
 • Een prima marktconform salaris
 • Een passende reiskostenvergoeding


Zin om te starten?

Stuur dan vóór 20 oktober je cv en motivatie naar s.vandeschoot@twice.nl. Je sollicitatie wordt uiteraard strikt vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Saskia  +31(0)6 51172756. Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Over Twice Eindhoven

Twice Eindhoven stimuleert de ontwikkeling van jonge innovatieve technologie bedrijven, door het bieden van voorzieningen die (nog) niet op commerciële gronden toegankelijk zijn voor deze ondernemingen. Doel is om de groei- en slagingskans van kleinschalige High Tech bedrijven te vergroten en de sociaaleconomische structuur (zoals werkgelegenheid) in de regio Eindhoven en omgeving te bevorderen.

Wij doen dit onder meer door 1) het aanbieden van professionele bedrijfshuisvesting met hoogwaardige infrastructurele voorzieningen en 2) door het leggen van verbindingen naar het regionaal netwerk van investeerders en adviseurs (ecosysteem). Op dit moment zijn zo’n 140 innovatieve bedrijven gevestigd in zes thema gebouwen,  in kleinschalige kantoorruimten en/of ingerichte laboratoria. In elke hub is een eigen thema van toepassing, bijvoorbeeld Research & Development. De hubs “Twinning” en “Catalyst” en startup hub “Alpha” zijn gevestigd op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven. De hubs “Bèta” en “Mµ” en de laatste nieuwe “WorkPlace Vitality hub” zijn gevestigd op de op de High Tech Campus in Eindhoven.

Naast hoogwaardige bedrijfshuisvesting en advies bieden we ook een aantal voorzieningen zoals receptie met telefooncentrale, secretariaatsservice en gebruik van gemeenschappelijke ruimtes aan. Deze dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en een professioneel imago voor de bij ons gevestigde bedrijven. Zij kunnen begeleiding en advies krijgen van deskundige externe bedrijfsadviseurs; bovendien hebben zij baat bij het netwerk dat de ondernemers samen vormen.

Gerelateerd nieuws
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en events op HTCE en TU/e Campus? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Bekijk hier ons actuele aanbod in Twinning!